Ozlemerikci543450 linababy10 sezeryan ikiz doğumunda depend kullandım ilk 3 gün aşırı rahattı mis gibi kaydı derdi yok sonra pede geçtim zaten benim kanamam öyle aşırı değildi
Ozlemerikci543450 linababy10 hiç korse kullanmadım ağustos da doğum yapmıştım ayrıca 13 kilo almıştım toplamda hastaneden eve geldiğimde sadece 2 kilo kalmıştı oda küvezde gide gele 40 çıkmadan gitti göbek felan da kalmadı bende şaşkınım ama vücut direk topladı
linababy10 Ozlemerikci543450 yia geçmiş olsun 🥹 bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah teşekkür ederim 🥰🥰
Baklavaseverim linababy10 Depend değil de sleepy çıkarmış çok çok daha güzel daha rahat önerebilirim canım bazı doktorlar izin vermiyor depend falan önermiyor sen hem normal lohusa pedi al hem depend çantan da bulunsun
hamanhilal ARYa143 ilk doğumun da 2.5 gün hastanedeydim sonuna kadar Depent kullandım şimdi de sezeryan doğum olacak yine 2 paket alıp çantama koyacağım her ihtimale karşı sizce bence 1 paket çantanızda bulunsun
ARYa143 hamanhilal yedek çantaya hepsini koyayım o zaman garanti olsun👍🌸 aaa neden o kadar kaldınız ki, ben 1 gün sonra taburcu olmuştum🙄
hamanhilal ARYa143 2018 yılında sezeryan doğumlarda 2.5 gün kalınıyordu sizi erken taburcu etmişler galiba
ARYa143 hamanhilal hee prosedür gereği o zaman, şimdi hep 1 gün kişisel bir farklılık olmadığı sürece ertesi gün taburcu ediyolar Ben ilk doğumu 2024de yapmıştım
Fatmanur_0416 linababy10 ben depend aldım doktor izin vermedi dikiş olan yerin açık kalıp hava alması gerekiyormuş bana ped almamı söyledi ben pedle geçirdim aşkım
linababy10 Fatmanur_0416 bu hafta kontrolüm var bir soriyim doktora ben Birde sezaryen olcam için ben pijama takımı aldım sizce gecelik mi rahat olur yoka pijama takımı da olur mu
Fatmanur_0416 linababy10 gecelik daha rahat bence ben pijama aldım o da güzeldi ama lavaboya gittiğimde çıkar giy zor oluyordu