akayferide Bu süreçte gözümü o kadar korkuttular ki şimdiye kadar sadece koku hassasiyetim oldu mide bulantısı yaşamamam normal mi yoksa bulantılar için erken midir?
eaydin1 akayferide bende 5+5 im bulantı cok nadir bende de ama diğer belirtiler vardı baya üç gündür hemen hemen kalmadı belirti
gzmay1 akayferide Haftadayım hala bulantım yok hiçte olmadı tek belirtim çabuk yorulma ve ilk üç ay full uyumaktı. Bulantı olmayınca genelde erkek diyorlar Erkek çocuk çok bulantı yapmıyormuş tabi değişiyor hurafe diyebiliriz 😅 Bakalım bebişin cinsiyeti ne olacak sağlıcakla alın inşallah kucağınıza 💗
rumeysa_5567 bende 5+5im mide bulantım, adet sancısı kasıklarda batms oluyor bende ama diğer gebeliğimde olmamıştı normal şeyler canım belirti olcak diye bişe yok🌸
Sevval_66 Haftaya kadar o kadar harikaydım ki hiç belirtim yoktu hatta burada başlık açmıştım😂 sonra tiksinmeler, hafif bulantılar, sancılar başladı. Sabahları bi kaç kez öğürdüm bi kez de kustum. Şuan yine aşırı aşırı belirtilerim yok ama midem sadece ekmek makarna ve nektarin yiyebiliyorum başka da bir şey yok 🥹
akayferide Sevval_66 henüz çok başlardayız inş böyle güzel geçer sürecimiz ve bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz 🌸🌸
akayferide gzmay1 çok teşekkür ederim umarım sizin de gebeliğiniz sağlıkla geçer bebişinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza ☺️
ceydakzlky52 Ay bi sakin daha 5+5 diyosun ne istiyorsun sanki miğde bulantısı kusma çok iyi birşeymiş gibi daha yeni yeni tutunuyor. Sakin ol 10. Haftadan sonra ne yaşıyorum ben ya diyceksin. Şu anın tadını çıkar anormal birşey miş gibi kendini strese sokma nolur
insomnia123 akayferide normal arkadasım hiç olmasın diye yat kalk Allaha şükret😂 benim 6.hafta başladı 13. Haftaya kadar sürdü hergün ağladım psikolojim bozuldu.Olmaması normal korkma🙏☺️
zeyzeynur akayferide benim 6da başlayıp 7.de tam bastırmıştı herkeste olmayabiliyo ya bulantı olmaması daha iyi hatta ama tabi insan bi belirti arıyo ister istemez yaşarsınızda betanız yükseldikçe mide bulantıları başlar ha olmazsada korkmayın bence
Luise akayferide bende 12. Haftaya kadar çok rahattım 12 den sonra kusmalar bulantı lar arttı prilam kullanıyordum 18. Hafta dayım hala kullanıyorum 🫠
kumsalyildirim Genelde 7. Haftaya doğru başlıyor bulantılar. Ama inşallah yaşamazsınz gerçekten yıpratıcı bir durum.
leylizer akayferide benim iki gebelikte 8. Haftada başladı rahatsızlık bulantı koku hassasiyeti tiksinme zayıflama. 12 de bitti. Şimdi 9 haftalık gebeyim çok bi belirtim yok hafif bulantı hafif koku hassasiyeti o kadar