pinaraks Kızlar selam ben 5 haftalık hamileyim geçen hafta 2 kere beta baktırdım sadece ilk kontrole gitmedim genelde akşamları kasiklarima kramp girerdi hafifti ama bugün 1 saattir neredeyse kramp giriyo ağrıyo acile gitsem bakarlar mi? Normal acil ama
feyzaerdr pinaraks merhaba bende 5 haftalık hamileyim çok ayakta durduğum günlerde kasıklarıma kramp giriyor dinlenince geçiyor bu durum normalmiş ama dayanılmayacak derecede ağrın varsa acile gitsen bakarlar diye düşünüyorum
senosbae pinaraks benimde regl olacak gibi yaklaşık 1 hafta 10 gün gibi ağrım devam etti kramplar yaşadım bir sorunum olmadı ancak her durum herkes için aynı değerlendirilmeyebilir dilerseniz gidin acilde ultrason yok kadın doğuma gitmenizi söylerler
anonim211 pinaraks ben tüp bebek gebesiyim 5. Haftada keseyi gördük 6+4 de kalp atışı duyduk benim de en başından beri regli ağrısı veya bağırsak ağırısı tarzında ağrılarım var bugün 7. Hafta hala var doktorum normal dedi dinlenmeye alın kendinizi ama kontrole gitmenizi tavsiye ederim