denizhelensarpberat Parsology elleri ayakları valla durmuyor bende almak istiyorum da bizim ev aşırı sıcak ya olduğu gibi güneş sanki içerde çocuk hep isilik oluyor kırmızı kırmızı bir an önce havalar ılısa alacam bende
Parsology denizhelensarpberat ebebekten almıştım ben yakmıyor kumaşı bir bak istersen kullanılabilir içine askılı zıbın giydirip eller ve ayakları çıplak tutuyorum öyle giydiriyorum terlemiyor ama değiştireceğim çünkü ellerini keşfetti artık hunharca elini emiyor çıkaramayacağı şekilde alacağım
denizhelensarpberat orhismommmmmm özel aşıların bazılarını doktorlar yapıyormuş öyle dediler bana çocuk doktoru yapacak biz yapmıyoruz dedi sağlık ocağı bacım ya sana da öyle bisey dendi mi
denizhelensarpberat snmcftc Ayhh az kalmış sana da hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıklı sekılde ikinizde inşallah 😘😘 normal mi doğuracaksın sezaryan mı
snmcftc denizhelensarpberat şuanda normal gözüküyor inşallah bakalım bebişko dönüyor devamlı ama çoğunlukla poposunu alt karnıma koyuyo ondan tedirginim biraz ya dönemezse sonra yeri kalmayıp 😅😅
denizhelensarpberat melismersin kız bende öyleyim gözlerimin altı şişti artık hahahah yemekleri yerkende hep soğuk yiyorum hahahaha tam yemeğe oturcam ağlıyor sanki hissediyor
denizhelensarpberat Parsology bi bakayım ona o zaman ben senin emiyomıs benim ki saçını çekiyor sonra ağlıyor hahshshsh eldiven takıyorum ama onuda istemiyor ağlıyor hshshsh
denizhelensarpberat orhismommmmmm bende öyle yaptırcam hangisi en çok bebekte ateş yaptı canım genelde aşılar ateş yapıyor diyolar
melismersin denizhelensarpberat benim kız kucağımda anne karnındaki gibi uyumak istiyor. Bildiğin yatağa yatırınca sırılsıklam olmuş oluyor tişörtüm terden. Bu 1 haftadır böyle bir takıntısı var.
denizhelensarpberat orhismommmmmm diğerleri yapıyor demek ki ben daha aşılara başlamadım sağlık ocağı falan da aramadı Ayhh valla inşallah aşıların sürelerini kaçırmam beynim zaten uykusuzluktan gidik
denizhelensarpberat melismersin havalar bi sogusa kucakta taşımak daha iyi olur sıcaklardan aynı sekılde bende öyle kendimi geçtim de çocuk için üzülüyorum garibim terliyor kucakta Ayhh valla eskiler nasıl o kadar bebek çocuk büyütmüş helal olsun diyorum