demetaa kızlsr normalde devlet takipliyim devlette böyle şeyler yok. bi defalık eşimle özele bebişin yüzünü görmeye gitmek istiyoruz, gidenleriniz kaçıncı haftada gitti? görüntüleri net miydi, tecrübelerinizi aktarır mısınızz
cicekkkkiz demetaa ben hep özele gidiyorum doktorumuz geçen hafta 4d gösterdi bebişimiz 25 hafta 800 gramlarda cok netti her şeyi 🎀 esneme, gülümseme, yutkunma hallerini gördük🥹 umarım gittiğinde pozisyonda uygun olur yoksa görünmeyebiliyor
monii demetaa bende sirf yüzünü gkrebilmek icin bir seferlik özele gitcem. Ama 29. Haftadayım gec mi kaldık acaba
demetaa cicekkkkiz ayy maşşallah yaa yerimmm🥰 bende yarına özele randevu aldım tam 24+6 oluyorum inşallah gözükür ya ve pozisyondan korkuyorum dediğin gibi
cicekkkkiz demetaa 🥹 inşallah sende görebilirsin canım. Göremezsen de 10 güne kadar kontrol sayılıyor ya bi daha gidersin. Kahve içtim ve cikolatalı ekmek yedim bu arada aklında olsun ben beklemiyordum bu kadar net görmeyi
demetaa cicekkkkiz inşallahh canım o zaman bende kahve çikolata yiyip çıkayım işten 😂 iş yerinden gideceğim öğleden sonra randevum
demetaa monii bence geç değildir canım daha iyi tam bebiş görünümdedir, bende tecrübesizim meraktan çatlıyorum