Aesra Arkadaşlar yenidoğan hastane çıkışı setine 190 tl vermek mantıklı mı çok beğendim ama çevremdekiler bida giyemez diyorlar
Seherr Aesra valla benim baktıklarımda hep öyle fiyattaydı pazarda vardı bi baktım markasına bu instagramda satılan markalardandı 10 lu seti 120 liraya aldım canım çünkü herkes onlae 1 2 kere giyiliyo diyo bebekler çabuk büyürmüş
Duyguveminigi Aesra valla insan iste ilk ccgum veya bnm ccgum iiisine layik fln diye dsnyo ama evt aslna bakarsan degmez daha uygunlari var bnde istyrum ama bi veya iki kez icin almiim diyorum 🙂
idilim21 Aesra canım içinde kalmasın al bence tabi müsaitseniz. Geri kalanınıda normallerden al yani 5 li yada ikili takım olarak
kubrasonmezzz Bende o konuda çok kararsızım kitikate isimli markadan almak istiyorum ama gerçekten çok kararsızım tecrübeli olanlar yorum yapar ins 😊
Aesra kubrasonmezzz kanaviçeli bi tane beğendim ama hala kararsızım eksiğim de çok 😌 ay çok zor tecrübeli arkadaşlar yorum yapın 😊
Aesra Duyguveminigi kesinlikleee bende öyle düşünüyorum ilk bebeğim iyisi olsun istiyorum ama boşuna da para vermek de istemiyorum 😌
EbruIrmak Valla çok giyilmiyo canlarım ya ben kızımda set aldım ama şimdi set almıcam çok güzel takımlar var set olunca noluyo sanki 3 4 takım 0-3 alın tamam hastane için
Oglum Aesra Gereksiz o kadar para vermek hemen büyüyor afedersiniz çişini yapiyor kirleniyor deymiyor onca paraya öteki giysilerini giymeyede büyüyor fazla eşya almakta iyi degil hetkesin pücesine göre var yani
Gizemtufek Aesra ben ismine özel yaptırdım battaniyesi ve yastığıda var 210 tl verdim. Heves ettiyseniz yaptırmalısınız 1saat giyecek olsa dahi bence :) birdaha bugünleri yaşayacağımızın garantisi yok :)
Ecrinefe Aesra tabiki de çok para durumun müsait olsa bile pahalı yazık valla o paraya 3 takım alırsın ayrıca 10lu kutu olması mecbur mu ayrı ayrı âlip takım yap daha uygun tabi ben 3. Olduğu için böyle düşünüyorum ama yine de siz bilirsiniz
Nursemomm Aesra fotoğraf çekimi yaptrcaksanız güzel bişey alabilirsiniz 5 li falan çok uygun fiyatlara var pamuklu takımlar onun dışında zaten çok çabuk büyüyorlar gereksiz o kadar vermek
Ema Aesra bende almayacaktım 5li almıştım ama babymallde prens yazılı 😍😍 hastane çıkışı 20 li görünce çok çok beğendim aldım 350 den 149a düşmüş bu arada