kader_00_ Fatmanur_0416 bu arada kaç haftalık hamilesin kaçıncı hamileliğin nasıl geçiyor bahset biraz türk kadını işte yemek konuşmaktan başka bir şeye sıra gelmedi 😀
Fatmanur_0416 kader_00_ doğurdum şükür bi düşüğüm var kızım 5 ay 20 günlük hamilelik değil de bebekli hayat çok zor 🤣🤣🤣🤣
kader_00_ Fatmanur_0416 maşallah ❤️ benimde 2 yaşında bir oğlum şimdi ise 2. Bebeğime hamileyim 14+3 haftaliğız cuma günü cinsiyet öğrenicez inşallah kızım olurrr 🌸
kader_00_ Fatmanur_0416 aminnn senin kız bebekte ne gibi belirtilerin vardı ve hangi tarafında hissediyordun
Fatmanur_0416 kader_00_ solda yanlış hatırlamıyorsam çok mide bulantım vardı ağrılarım çoktu aşkım bide tatlıları değil de en çok acı tuzlu ekşi şeyler istedim hep
kader_00_ Fatmanur_0416 ayy benimde soldaaa hep orada duruyor 5 . Haftada başladı mide bulantısı ama bitti şükür ağrı konusu da sürekli halsizim sırtım bacaklarım sanki beton dökmüşler
Fatmanur_0416 kader_00_ he he bende de öyleydi sancılarım 32.haftada başladı çok sıkıntıydı bel ağrısı halen geçmedi 🤣
kader_00_ Fatmanur_0416 ayyy inşallah kızım olur eşimde bende kız çocuğu diye çıldırıyoruzzz 🥹🥹🥹mesela a şimdi kahvaltı yaptım ortada gene ne yemek var ne bir şey ben bayıldım uzaniyom 😀😀😀