Meral_63 Fatmanur_0416 Makarna 🤣 kocam geçen sene makarna yedi bide bu akşam yiyecek 😁 hiç sevmez çünkü ben severim yanında salata da yaparım belki yada lebeni çorbası yaparım
kader_00_ Fatmanur_0416 ayyy valla ne halt edecez bilmiyorum bıktık artk bu her gün ne pişecek derdinden hiccc aklımda fikir yok belki patates oturtma yaparım kıymalı şurada beklim de bana da fikir olsun 😀
Fatmanur_0416 Meral_63 makarna güzel ben eşim de çok severiz daha dün yedik 🤣🤣 o lebeni çorbası ne kız
Fatmanur_0416 Meral_63 heee ellerine sağlık o zaman 😊 biz de yoğurt çorbası var soğuk sıcak içilir benziyor biraz sanki
Meral_63 Fatmanur_0416 evet ben soğuk yaoacam içinde de buz kırarım hamile hamile içim yanıyor zaten 🤣 sağol bacım teşekkür ederim
Fatmanur_0416 kader_00_ gel gel bende bekliyorum bakalım güzel şeyler çıkar hepsi güzel de ben sevmiyorum bazılarını ya da önceki gün yapmışımdır 🤣 vallahi sırf bu yüzden erkek olmak isterdim
kader_00_ Fatmanur_0416 al benden de o kadar koltukta yatiyo ne yiyecez gariii ne yiyecezzz gariii deli oluyorum vallah 😀
bebek_annesiii Fatmanur_0416 Dünden kalan ızgara var yanına közlenmiş patlıcan yemeği yapıcam bir de cacık salata 😂yeterli bence