Ha34kaya Kızlar reglim 5-6 gün gecikti şimdi kan verdim kaç saate çıkar? Bide 4 tüp verdim hemogram hormon falanda baktı. 3 gün önce evde test yaptım negatifti sizce pozitif dönermi
ekinci7227 Ha34kaya sağlık ocağında verdiysen benimki gece 4 gibi çıkmıştı canım geç çıkıyor evet olabilir gecikme var zaten testte çıkmayıp kanda çıkan çok insan var
ayseyallz Ha34kaya adete 5 gün kala bende kan verdim 2.51 çıktı sonra düsük olduğu için yapmadım bidaha şimdi benimde 5 gün gecikti kan veremiyorum gidip böyle çıktı testi
esmahaysever Merhaba. Ben testimi erken yapmışım negatif çıkan testim 3 gün sonra pozitife döndü. Hatta kanı da erken vermişim beta hcg 3 çıktı hea iyi yokmuş derken 1 hafta sonra 500 lerde çıktı 😁 Meğer geç döllenmeymiş. İnşallah sizde de vardır. 🤲
Ha34kaya mevsimmbhr 3 gün önce Predictor early ile yaptım ama 6 gün oldu hala regl olmadım kandada çıkmazsa zaten hava değişimi falan etkiledi diyip geçicem napayım🥺
mevsimmbhr ayseyallz canm bu prodoctr testse onda yanılma payı olmuyor inşallah vardır bariz de görünüyor zaten geç dollenme olduysa normal bu sekılde çıkması sağlıkla alırsın ınsallah kucağına 🫶🏻
ayseyallz Ha34kaya vermeye gittim ama sağlıkocağı çarşamba günü alabiliriz dedi kanlar taşınıyor ya hastaneye çarşamba zaten doktor randevum var onu beklicem
ayseyallz mevsimmbhr markayı hatırlamıyorum valla çöpe attım kutuyu yumurtlama zaten hiç takip etmiyorum bilmiyorum 🙁
user1024629919301 Merabalar ben cuma günü evde test yaptım silik çıktı dün hastanede kan verdim 0.100 çıktı değerim sizce yükselirmi