zehracoskun Ben eskisi gibi içime sine sine yapamıyorum bugün kendimi kaptırdım ama sonra bi kötü oldum sizlerde durum nasılll
Nazekazimcan zehracoskun ben daha temizlik yapamadım. Kış temizliğiyle bir yaparım diye bu aya kadar bekledim ama cok zorlanıyorum 36+1 oldum.normalde evimi bir günde komple temizleyen ben bir odayı bile bitiremiyorum 😔
soybean zehracoskun Kendinizi yormadan her gün bir oda şeklinde dinlene dinlene yapabilirsiniz. Hiç enerjiniz yoksa bi süre yapmayın beden o an dinlenmeye ihtiyacı vardır
ayseak_ zehracoskun evimde robot süpürge olduğu için haftada bir süpürüp siliyorum hergün banyoyu lavaboyu yıkıyorum toz alıyorum ama detaya girmiyorum bebeğimi de kendimi de yormak istemiyorum açıkçası
zynp2206 zehracoskun 13+4 hiç birşekilde temizlik yapamıyorum evim kokuyomis gibi hissediyorum temizlik yapmadimdan hemen geçmesini istiyorum bu koku ve halsizlik döneminin
zehracoskun Nazekazimcan Nazekazimcan yavaş yavaş bi oda bi oda yapılabilir aslında ben eskisi gibi içime sine sine yapamıyorummm buna da sinir oluyorum normalde her gün tüm odaları içime sine sine temizlerdim ya bir de bu haftalarda ya bişey olursa psikolojisi de var üzerimde o yüzdenn sanırım
Nazekazimcan zehracoskun benim de öyle oluyo cok titiz ve takıntılı biri olarak bu durumda olmak koyuyo insana.halilari yıkamaya verecem kızları çağıracam mecbur çünkü az bı sürem kaldı anca yetistiririm
zehracoskun Nazekazimcan destek çıkan biri varsa bu çok iyii benim de annem sağolsun hafta sonları geliyor çalıştığı için onunla yapıyoruz doğuma doğru da yine bi genel yapılır ben de halıları vercektim şimdiden
Nazekazimcan zehracoskun aynen iyi ki yakınlarımız var bende bı kaç güne halıları verecem bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
bademselvi 38+3. Haftamdayım 3 gündür enerji düşüklüğü ve sıcak havalardan dolayı halsizliğim var 3 güne kadar tüm temizliğimi gebelikten öncesi gibi yapıyordum ama şimdi o kadar detay yapamıyorum hemen yoruluyorum
aslihanucan Bana genelde sağolsun eşim yardım ediyor ama kendim bişey yapmaya başladığım zaman aşırı yoruluyorum 32+2 haftalık hamileyim son iki haftadır nefes nefese kalıyorum bişey yaparken erken diye de korkuyorum bişey olacak diye
zehracoskun aslihanucan evett bende de öyle bi korku varr eşim de yardımcı oluyor ama tabi ki insanın kendi yaptığı daha çok içine siniyorr ama zorlamıyorum takılmıyorum bende artıkk
aslihanucan zehracoskun doğru söylüyorsun bir müddet sonra takmıyoruz Napalım artık bu şekilde gidecek
zehracoskun zynp2206 bende koku hassasisywt olmadı ama halsizlik uyku hali baş dönmeleri okuyordu oluyordu sukur 4. Aya girince azalma oldu bu süreçlerde gelip geçici biz biraz fazla kafamıza takıyoruzz ben onu fark ettim
malakas zehracoskun 10 haftalığım ben 5. Haftadan beri evi temizleyemiyorum. Ev almış başını gidiyor. Dünden beri iyiyim eğer böyle giderse yavaş yavaş başlicam inşeAllah