kley niiloyy doktorum ısrarla devam etmemı söyledi ben anlamıyorum kendımde korkuyorum açıkçası zaten oksopar kullanıyorum
temmuzonbir kley 4 yaşındaki oğlun ne kadar çocuk olsada ağırdır canım bence hiç kaldırma kucağına falan oturtma, çok dikkat etmen gereken bir sürek sürekli istirahat et, inşAllah bir an önce geçer sağlıkla kavuşursunuz 💓
duman9652_21 kley canım bende 37 haftalık hamileyim bence hiç korkma genellikle bu haftalarda oluyo benimde ilk hamileliğim sabah uyandım baktım kanamam var korktum ağladım bir şey oldu diye eşimle hemen hastaneye gittik ilaç ve iğne yazdı kanamam zaten kontrol ederken durmuştu artık gelmiyordu iğne ve ilacı kullanmadım daha da kanamam olmadı çoğu annede görülüyormuş bu kaynanam kanamam olduğunu duyunca hemen cinsiyeti erkek dedi yengemde erkek kuzenime hamileyken kanaması olmuş benimki de gerçekten erkekti bakalım hayırlısı korkma ama inşallah bir şey olmaz ama bu durumdayken ilişkiye girmeyin diyolar kanamadan en az 3 ya da 4 ay geçmiş olucak
kley duman9652_21 benm oğlumda böyle bısey olmamıştı açıkçası şu an var . Bırde Insallah bısey yoktur teşekkür ederım ıcım rahatlattı herkes 🥰🥰
duman9652_21 kley rica ederim canım ne demek ama dediğim gibi genellikle kanaması olanlar erkek oluyo çoğu kişide duydum internette de öyle yazıyor birde hamileliği çok zor geçiyor mide bulantısı hala var inşallah siz rahat edersiniz en kısa zamanda da kanamanız durur😊
kley duman9652_21 sağolun teşekkür ederım ama ben kız çocuğu sağlıklı ve hayırlı bır sekılde çok ıstıyorum 🙏🙏 Insallah güzellikle olur hersey. Güzel dıleklerınız ıcın tekrar dan sağolun
duman9652_21 kley Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🫶🏻 tabiki ilk önemli olan anne ve bebeğin sağ salim doğumdan çıkması🥰
kley emosunanasi çok teşekkür ederım çok şükür bı sorun yok ama doktor böyle olacak dedı nazlı olacak dedı oturup dınleneceksın dedı zaten Progestan kullanıyor sun dedı
emosunanasi kley İyi çok şükür canım sevindim senin adına aynen dedikleri gibi yap ilacı da öyle kullan bazen geçti deyip bırakanlar oluyor ne olur ne olmaz sen aksatma hiçbişeyi Rabbim büyük sağlıcakla büyüsün bebişin