kley Kızlar merhaba Moralım 0 10. Haftadayım hala akıntıyla beraber kanamam var Aspırın ve cor Aspırın kullanıyorum 2 kere gıttım geçen hafta (((
minik_kelebek3 kley canım doktorun progestron hapı iğnesi falan vermedi mi sana bende düşük tehlikesi vardı 5 tane iğne kullandım geçti
Leyla93- kley geçmiş olsun canım ben tüp bebekle hamıleyım bende kan sulandırıcı ıgne ve hap kullanıyordum yoğun kanamam olunca 3 gün hastahanede yattım kan sulandırıcıları kesti doktorum kahve lekelenmem 7 hafta devam etti geçince tekrar başladık coraspine progestanı fitil ve iğne olarak hem göbekten hem kalçadan kullanıyordum
temmuzonbir kley 4 yaşındaki oğlun ne kadar çocuk olsada ağırdır canım bence hiç kaldırma kucağına falan oturtma, çok dikkat etmen gereken bir sürek sürekli istirahat et, inşAllah bir an önce geçer sağlıkla kavuşursunuz 💓
minik_kelebek3 kley yok böyle ufak şeylerle olmaz düşük tehliken var doktoruna söyle progestron başlasın
brkyds kley eğer düşük tehliken varsa bence etkiler çünkü dişük tehlikem varken eğilip yerden bir çorap bile alamıyordum
kley minik_kelebek3 ben hapını kullanıyorum kannsulandırıcı da kullanıyorum açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum
minik_kelebek3 kley iğnesi çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum ben hap falan kullanmadım progestron iğnesi 2 3 günde bir yapılıyor bebeğin gelişimine de büyük katkı sağlıyor doktorunla konuş bence
Nasippp kley canım kanama gibi durumlarda corasprini kesiyorlar hep o aspirinin etkisi hemen geçmiyor 1 aspirin 3-4 etkii neden kesmiyor o da kanama alanı olunca kesilir die biliyorum bence siz bi doktorunuzu değiştirin. İğneler var prolukton die benzer bundan verse 3-4 doz olsan işe yarar bence
kley yldzz01 bana vermedıler alttan doktor devam eder se Coraspırın kes dedı de kendı doktorum devam et dıyor anlamadım
Sibel_10 kley ben de kizimi tasidim iki saat sonra kanamam basladi kese etrafinda kanama alanim varmis suan 9+6 ym igne, progestan kullaniyorum kontorle gidecegim carsamba gunu bakalim ne diyecek lekelenme de yasadim kanama da ama igneden haptan sonra gecti arada lekelenme oluyor benimde
Sibel_10 kley bende kizimi tasidim diye oldu bilemedim suan zaten hersey yasak agir kaldrmak cocuk tasimak evden disari cikmiyorum
Sibel_10 kley evet banda doktorum artarsa kanama acik renkli iste durmayan sanci acile gel dedi suanlk boyle devam edince gitmedim ama iki gundur sirtimda kalca kemigime yakin batmam oluyor ama carsambayi beklerim insallah birsey olmazda guzel haberler aliriz ilac verselermis aslinda benim kanamam o kdrcoktu ki neye ugradigimi sasirdim progestan ilacla kesildi