zuhra_yldz hurremsultann_ yok söylemedi baş aşağı pozisyonda olduğu için kordon varmış net göremedim dedi
egeemomms beyzkync ayy anılarım depreşti resmen🫠 Haftaya kadar kız bildiğim bebeğim meğer erkekmişti🤣 çok üzülmüştüm çünkü benimde hep hayalim de kız evlat 🫠
nurevsan66 beyzkync bize de aynı şekilde kız denilmişti 20. Haftada detaylıda erkek denildi kıza nasıl alıştıysak hala kız hissediyorum 🫣
beyzkync nurevsan66 ben de çok alışmıştım ve hep öyle hayal etmiştim şu an benimseyemiyorum erkek olmasını🥹 kız bebek diye bilindiği için bir sürü kız hediyesi gelmişti heyecanla bekliyorduk böyle bir şey olacağını beklemezdim 🥲 sağlıkla gelsinler inşallah
mirbusra nurevsan66 kız dediğinde bacak arası net açık mıydı gördünüz mü ben 12 buçuk haftalık bacak arası açıktı 2 öncesi erkek dediği bebeğe kız dedi 🤦🏻♀️ ben hala inanmıyorum sanki erkek fikrine kaptirdimmi istiyordum diye mi bilmiyorum
arya2121 3can AA ne güzel bende doğumu tatvan yada Van’da yapmak istiyorum Van’da önereceğin doktor varmi
nurevsan66 beyzkync bende aynı şekilde erkek olarak hissetmiyorum başka hastaneye gideceğim bide orda cinsiyet soracağım bize ikisini de aynı doktor söyledi çokta emin olamadım erkek karışıyor ama kız da karışan kişiler var bir sürü yorum okuyoruz
beyzkync nurevsan66 pazartesi kendi doktoruma gidicem ben de tekrar orda da bakılır bi umut bakalım 😅inşallah muradımıza ereriz ama düşük ihtimal 🥲