melismersin beautiful_ sivenonun şampuan ve yağını kullandım ilk 2 ay. Şimdi mustelaya geçtim. İkisindende memnunum
fikretbaciniz beautiful_ özeldeki doktor önermişti yumuş yumuş yapıyordu vücudunu vücut sütü yaz çıkıyor
melismersin beautiful_ evet okumuştum bende öyle birşey. O yüzden yenidoğanda siveno tercih etmiştim. Bir sıkıntı yaşamadım onda. Sonra mustelaya geçiş yaptım bir sıkıntı yaşamadım henüz.
rabis-0201 beautiful_ mustelanın nemlendirici losyonu miss gibi kokuyo çok da güzel nemlendiriyo, bi tek onu kullanıyodum hala da kullanıyorum :))
allyslife beautiful_ ay başaktan iyidir aman aman😂 ben terazileri başaktan daha çok severim😂😂 elhamdülillah kıpır kıpır balığım🐟
beautiful_ allyslife bende Teraziyim ondan dedim 🤭 Benim balıkta doğumdan 3 saat önce bile aşırı hareketliydi
allyslife beautiful_ ne güzel işte ohh😂 tek derdiniz kararsızlık olsun ya aman bir şey olmaz🫠 oyyy ball🐣 tüh bak doğumdan önce yavaşlar sakinler oradan doğumun geldiğini anlarsın diyorlardı, anlayamayacağız belli ki😂
beautiful_ allyslife kararsızlık = biz 🤣🤣 Valla anlayamazsın benim kız dört dönüyordu videosunu bile çekmiştim nstyde iken 🤣🤣
allyslife beautiful_ hahahah oyy kuzum maaşallaahh😍 of çok heyecanlıyım çok merak ediyorum🫠 yapacak bir şey de kalmadı, her şey hazır bitti🥹