beautiful_ ikiprensannesi___ çok sağol kuzum ❤️ biz oğlumla çok zor vadeler atlattık çok Şükür bugünümüze Salgına mı yakalandı acaba
ikiprensannesi___ beautiful_ olabilir canım ilk 3 gün küsüp durdu onu atlattı şimdide 2 3 gündür grip hep
ikiprensannesi___ beautiful_ o an o çocukları ekrandan çekip alasım geliyor bir güzel yıkamak için 😆😆😄
beautiful_ hunilii bebekler gerçekten çok hassaslar ama vücutlarına da birşey sürmek gerekiyor gibi hissediyorum bu sefer kontrolde sorayım bari çok teşekkür ederim 💞
hunilii beautiful_ evet yaz kış nemlendirici çok önemli çünkü ciltleri bizimki gibi değil kaldı ki bizim bile ihtiyacımız oluyor hava ne kadar sıcak olsa da cilt kuruyabiliyor
beautiful_ ikiprensannesi___ haşhaş ben öyle çok şey sevmem arada kendime güneş kremi sürünce sanki dünyanın tüm yükü üstümde gibi sanıyorum o çocukları düşünemiyorum şuan 😂😂😂
ikiprensannesi___ beautiful_ şurupları vardı onları veriyorum ya bana doktor böyle en ufak bütün akıntısıda getirirsen eğer bu çocuk daha çok hasta olur demişti evde şurup bulundur demişti
ikiprensannesi___ arasmom0101 ben bu sıcakta başka bişey kullanmam ne o vıcık vıcık 😄 her gün yikiyom zaten
beautiful_ arasmom0101 Parsology ahhahaha sizinkiler erkek bebito yağ sürseniz hemen derler hayde bre 😂😂
arasmom0101 ikiprensannesi___ aynen bende öyle canım Bi geçen dışarı çıkardım onda güneş kremi sürdüm o kadar 🤭
Parsology ikiprensannesi___ hahahshs ben de şampuan ve yağını kullanıyorum dalinin pişik olmasın diye de bepanthol kullanıyorum o kadar
ikiprensannesi___ Parsology pişik bende kullanıyorum mustela kullanıyordum Bepanthol aldım bu sefer ama yağ kullanmıyorum yağ vıcık vıcık yapıyor çocuğu ya bu havada 😄
Parsology ikiprensannesi___ 🤣🤣 benim bebem kuruyor diye aldım sırf az kullanıyorum yağlı güreşçi gibi oluyor