harmansa korkmaaa bol dua bol inanç inan çok kötü şeyler yaşadım suyun geliyor bebek yaşamaz alalım dediler 1,5 ay hastanede yattım 7 mm ile serkaja alındm 20 haftalıktım evde 1 ay düzenli yattım bu haftaya kadar dışarı doktor dışında çıkmadım ki kendimde evden çalışıyorum zaten doktorum yürü artık dediği halde yapamadım korktum ama sanki zaman cidden çok acımasız dün gibi hatırlıyorum hiç vazgeçmedim yavrumdan çok dua ettim sabah ezanlarında ağlaya ağlaya uyandım dua ede ede uyuyakaldım yüreğim ağzımda muayne olmaya gittim ama hep inandım hiç kötü düşünmedim ve ben hiç araştırmadım kendimi dinlemedim tavsiyem kendini dinleme böyle şeyleri araştırma herkese sorma çünkü herkesin süreci çok farklı evet çok zor bir durum ama verende O alanda O o yüzden içini kalbini ferah tut kendine bebeğine güven ne olursa olsun isyan etme doktor yüzüme yüzüme alalım sonlandıralım dedi arkama bile bakmadan doktoru kale almadan gülerek odadan çıktım umursamadım bunları yapmak çok zor ama yapmak zorundasın Allah büyüktür bol dinlen