nurrclk Detaylı ultrason için Şehir hastanesinde randevu bulamadım özelde hastane/doktor önerisi istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
zuleyha_00 nurrclk yaaa of bende daha ariyim de randevu alim diyordum ya 15 haftalığım demek ki bende bulamicam
zeynepnnisa nurrclk anka hastanesi ayşe güleri şiddetle tavsiye ediyorum ,ben de hastasıyım ,ailemin yaşadığı şehirde kendisi ama antebe gittiğimde mutlaka muayene olurum ,çok tatlı ilgili bir doktor
zuleyha_00 nurrclk kayıt açtırmak gerekiyor dediler devlete gidip öyle bişe varmı yoksa direk detaylı için arasak verirler mi siz nasıl yapıyorsunuz
ctnrcyd Antepte özel klinikte bakan 2 kişi var diye biliyorum Birisi Ali Ersoy diğeri de Tuncay Yüce Tuncay bey öğlene kadar Livde hasta bakıyor galiba sonra kliniğe geçiyor
nurrclk zuleyha_00 eğer devlette yaptırmayı düşünüyorsanız önce kadın doğuma gidiyorsunuz ben detaylı ultrason yaptırmak istiyorum diyorsunuz onlar perinatolojiden kayıt açıyorlar siz ondan sonra randevu alabiliyorsunuz yoksa alamazsınız
nurrclk zeynepnnisa kadın doğum olarak değil perinatoloji olarak arıyorum ama yine de teşekkür ederim