Ayten01 bebee1 2500 veriyorum ama her muayenesi detaylı Herseyi detaylı bakıyor ultrasonu çok iyi ben baya doktor gezdim araştırdım iyiki Özgür hocayla karşılaştım diyorum
bebee1 @Ayten01 evet detaylıya da bakıyor cihazı falan iyi ama gitmek nasip olmadı doğumum ekim sonunda olacak doktor arayışındayımm🥲🥲
momsy bebee1 tam donanımlı hastane rn azından ve bebeği durduk yere küvete alma meraklar yok batı hastanesinde zorla yegenimi aldılar gereksiz yere kendimiz cıkaedık bebeği hiç bir seyi yoktu
kahveseverrr bebee1 46 bin demişti sanırım öyle hatırlıyorum geçen ay sormuştum 44 te olabilir o civardaydı
naze_ momsy merhaba bu bahsettiğiniz durumu Özgür hoca ile mi yaşadınız? Benim de kızımın doktoru kendisi aynı zamanda şuanki gebeliğimde de gidiyorum merak ettim.
bebee1 @momsy oo iyi indirim olmuş sgk dan dolayı mı yoksa ekstra sendika falan mı yuzde kac düştüler
bebee1 @Sevval_66 veyis keskini de cok duydum iyi diye ama normal doguracaksan eğer iyi ebelerin oldugu , kadın doktor olması ve doktorun normal dogum anında yanında bulunması cok önemli bence Şimdiki normal dogumları genelde sadece ebeler yönetiyor doktor ugramıyor bile
Sevval_66 bebee1 sezaryen düşünüyorum veyis hocaya gitmiştim rahim filmi için memnun kaldım ama hastane, doğum hikayeleri ile ilgili çok bir sey bulamadım burada ve çevremde de giden yok hiç ben Elazığdayım. Burada sorayım bi de dedim
hatice___ bebee1 bende genesis hastanesi seval hocaya gidiyorum doğumum Eylül sonu Ekim başı gibi olacak
hatice___ bebee1 evet memnunum doktorumdan doğum ücreti için geçen ay hastaneyle görüşmüştüm normal doğum için 40 bin dediler