mavilianne- Merhaba benimde bat 14 Eylül 30 yaşındayım 2 gebeliğimde kürtajla sonlandı içimdeki umutlarımı hala taze tutmaya çalışıyorum 🫂💝 Allah benimde bahçemi birgün çiçeklendirecek biliyorum 🌸🥹
uzak_21 Merhaba kızlar benim de bir oğlum var nasipte varsa Allah nasip ederse hayırlısıyla ikinciyi düşünüyorum benim de bat 17 bakalım hayırlısı çok heyecanlıyım inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur gönlünüzden geçen güzellikleri buluruz♥️🫶🏼🤲🏻
aselsareee Bat 17 Eylül 24 yaşındayım 6 aylık evliyim ilk gebelik olacak inşallah olursa hayırlısıyla 🙏🏻
yazgulkurt moodlife 24 yaşındayım iki oğlum var 3. Ye hamileyim saglikla gelir inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bihilal aselsareee evet normalde adet günüm bugündü cuma günü erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı ertesi gün biraz daha koyulaşmıştı bugün yine yaptım kaset test ve çift çizgi bu arada dpo 8 de kanda 1.20 çıkmıştı adetimi bekliyodum ama hamileymişim 🙈
rabia06rabia aselsareee benimde adetim dün olması gerekiyordu olmadım hala test yapsam mı yapmasam mi kararsizim
annediyebir Bihilal allahım nolursun bende hamile olayım artık ya 😂😂😂hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ❣️
annediyebir 13 ü regl tarihim 11 inde beta 1.30 çıktı henüz regl olmadım idrarda çok hafif kan olduğunu ve enfeksiyon olmadığını söyledi doktor şimdi yine doktordayım bi umut işte 😅
hashsha annediyebir Allah gönlünüze göre versin sizinde kucağınızı boş bırakmasın 🙏🏻 beta sonucunu bizlerle de paylaşmayı unutma inşallah beraber seviniriz sonuç çıkınca
annediyebir hashsha o kadar korkuyorum ki kimseye kendimi anlatamıyorum da bi çıkmazdaymışım gibi doktor da aşırı ukalaydı şaştım kaldım valla
hashsha annediyebir yaa bunları hiç hiç stres yapma gerekirse başka bir doktora git imkanın varsa eğer 🥹 stres yapılmaması gereken dönemler çünkü hiç takma kafana