canankoyuncu 6+4’ten selamlar. Bu sabah bi kırgınlık var bogazım yanıyor grip olacak gibiyim. Bebeğe zararı olur mu sanırım salgın kaptım çevremde grip olan çoktu. Bu konuda ne yapmam lazım
amiine Aynı haftalarda ben de çok ağır grip oldum hatta ölücem sandım doktorum ateşlenmediğin sürece evde geçirmeye çalış dedi bol bol limonlu ılık su çorba meyve vede parolla 5 günde geçti….
canankoyuncu amiine yaa bende doktoruma söyleyim o zaman korkuyorum Allah korusun çok erken haftalar bebeğe bir şey olur diye 🥹
bebekisteyen canankoyuncu maşallah çok sevindim ben de bugün grip oldum çok korkuyorum ateşim çıkar da bir şey olur diye
canankoyuncu bebekisteyen çok haklısınız inşallah bir şey olmaz bol su için portakalı çok tüketin suyunu kendisini Turşu yeyin turşu suyu falan için az az Bol yeşillik tüketin Ateşiniz yükselirse doktora gidersiniz bende ateş çok olmadı tabii olsa giderdim hemen inşallah sizinde olmaz 🙏🏻
canankoyuncu bebekisteyen bir de balın üzerine limon sıkıp yedim bence o topladı beni birazda sizde deneyin mutlaka çok geçmiş olsun tekrardan 💖