Kızlar 2,5 aylık bebeğim var bir kaç kez anneme ve arkadaşıma bıraktım. Arkadaşım çok çok yakınım ve annemle aynı apartmanda oturuyor ablam gibidir 3 tane çocuğu var biri büyük biri ortaokula gidiyor diğeri de henüz okula gitmiyor. Bugün en yakın arkadaşımın düğünü vardı kalabalığa girmesin belkide sesten rahatsız olur diye arkadaşıma bıraktık. Düğündeki herkes bebek nerde neden bıraktınız olur mu öyle şey dedi sürekli. En son bir arkadaşımın annesi (o da aynı apartmanda oturuyor) yanlış anlama ama sana bir abla tavsiyesi vereyim sonsuz güvenebileceğin bir insan evet ama çocukları var çocuk aklı bu kucaklarınada alıyorlar ya bir şey olursa eşine nasıl açıklarsın bu durumu ömür boyu vicdan azabı çekersin dedi. Çevresinden örnek verdi bak annelerine bile bırakmıyorlar dedi. O sırada eşim Allah razı olsun bakıyorlar ama getirmek istiyordum ben gelemicek bi ortam varsada gitmeyiz dedi. Çok vicdan azabı çektim uyku uyuyamadım çocuğumu bırakıyorum diye :( sizler bırakıyor musunuz? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?