calaless Merhaba herkese, ikiz gebelikte fetal DNA testi yaptıran var mı? Deneyimlerinizi merak ediyorum sonuçlar nasıl görünüyor?
mom28_ calaless bende tüp bebek ikiz gebeyim panoramada yaptırdım pişmanım sonuç veremediler paranın yarısını iade ettiler boşuna stres oldum keşke yaptırmasaydım ikizlerde bu tester zorlanabiliyor DNA çok olduğu için karışıyor eğer ultrasonda falan sorun gözükmüyorsa yaptırma derim tabiki karar sizin tek bebeklerde güzel net sonuçlar geliyor
Monorassa calaless çoğul gebelıklerde genellikle onerılmıyor ıkılı tarama Fetal DNA falan çünkü ben araştırma yaparken Fetal ıcın israrla tek mı çoğul mı dıye soruyorlardı tek dedıgım halde emın mısınız sumdıye kadar hep tek mı gördünüz dıye tekrarladılar sebebını sorduğumda çoğul gebelıklerde genelde sıkıntı çıkarsa bıle Hangı bebekte olduğu kesınlesmıyor maalesef demıslerdi
ozden2 calaless ben de ikizlere hamileyim. Yaptırmayı hiç düşünmemiştim ama hem tüp bebek doktorum hem takibimi yapan doktorum hem de perinatolojiye gittiğim doktor önerince yaptırayım dedim. 3 farklı doktor söylüyosa vardır bi bildikleri dedim. Önce farklı bi kurumda kan verdim. Sonuç çıkmadı. 2. Kez kan aldılar yine sonuç çıkmayınca paramı iade ettiler ben de panorama da yaptırdım. 10 12 gün içinde de sonuç çıktı. Gayet ilgililerdi fiyat biraz yüksek diğer yerlere göre ama iki bebek için de ayrı rapor çıkarmışlardı. Cinsiyetleri vs de söylediler. Memnun kaldım ben
meryys calaless Ben normalde intergene verecektim a&d genetige vermiş oldum ikizlerim için ama bizim tek yumurta bir problem olmadi amniyosentez de oldum ben
calaless mom28_ doktor ultrasonda sorun görmedi ama biz kromozomlar için baktırmak istemiştik. İkizlerde karışacak diye endişemiz vardı o yüzden sormak istedim
mom28_ calaless bana kalsa geri dönüş olsa asla yaptırmazdım paramla stres oldum neden sonuç gelmedi diye kaç tane doktor gezdim eski bir test olmadığı için kimse net bisey diyemiyor tabiki karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah detaylı usg zamanı ona girin mutlaka ama o önemli
calaless Bugün doktorum tekrar kan vermem gerektiğini söyledi, yeterli dna bulunamadı dendi bu ne demek arkadaşlar, başına gelen varsa paylaşabilir mi?
mom28_ calaless haftanız düşük olabilir kilonuz fazlaysa oda etkiler bide kan sulandırıcı kullanıyorsanız birçok sebebi olabilir heleki ikizlerde dahada sıkıntı sonuc veremiyorlar banada veremediler paramın yarısını iade ettiler panorama
mom28_ calaless aslında 14 hafta iyi ama ikizlerde sorun oluyor demiştik daha önce yine çıkmazsa hiç takma klasik olabiliyor böyle