nevrozxz Haftayım kahberşngi mukus geldi minik bir parça bu nişan mıdır yoksa gebelik akıntısı denen birşey mi acile gittim nst rahim uzun sıkıntı yok ama tetikte ol dedi ertesi gün onun gibi yine geldi başınıza geldi mi böyle birşey erken doğum habercisimi bu ?
ikizannesiasl nevrozxz geçen biri postuna nişan fotoğrafı atmıştı maalesef orda gördük evet nişan oluyor ama onunki biraz daha açık bi renkti
papatyaseverrrrr nevrozxz benim ilk gebeliğimde kırmızı mukus şeklindeydi kahverngi hakkında bilgim yok cnm
mervedr15 nevrozxz benim ilk nişanim kahverengi gelmişti ertesi gün sabahı doğum yaptım ama Nisan gelmesi hemen doğum yapacağım anlamına geliyormuş hemende olabilir misin 1 gün sonrada 1 hafta sonrada ağrın mide bulantın olursa açılma olur dikkatli ol gene
BKZ ikizannesiasl maalesef ben de görmüştüm midem bulanmıştı ama iyi ki de görmüşüm kendi nişanımın geldiğini anlamadım o görseli hatırlayınca farkettim
ikizannesiasl fikretbaciniz ay sen nasıl görmedin o postu kızlar baya kızdı hatta en son kaldırıldı postu . Başlıkta uyarı felan da koymamıştı 😂😂
ikizannesiasl fikretbaciniz korkmuş panikten atmıştı ama insanlar uyardığı için de bir de insanlarla kavga etti bakmayın o zaman diye 😂. Bu arada cansu adını mı değiştirdi hiç görmüyorum onu
ikizannesiasl BKZ desene bazılarımıza o görsel faydalı olmuş . Ben de o görsel sayesinde nişanı biliyorum artık ama yine de bi başkasının sıvısını görmek rahatsız edici