yineyeniyeni Kızlar 31 haftalık suyum 1.8 kalmış hastaneye yatırdılar benim gibi olan var mı süreç nasıl ilerleyecek düzelirmiyiz
kader_00_ yineyeniyeni ciğer geliştirici iğne yapar muhtemelen bebeğin ve senin hayati riskin olmazda eğer 37 ye kadar bekletebilir fakat suyun glmis bebiş içerde durmak istemeye bilir sen herşeye hazırlıklı ol
Ozlemerikci543450 yineyeniyeni iyi misiniz son durum nedir inşallah bebiş durmayı seçmiştir ciğer geliştirici hemen yapıldıysa birkaç hafta küvez süreci olabilir 34 haftalık doğurmuştum ikizlerimi kendinizi strese sokmayın iniallah iyisinizdir
yineyeniyeni yaseminis Allah razı olsun canım doğurmadım suyum gelmemiş test yaptılar plesantam geriymiş o yüzden suyum azmış hastanede yatıyorum
yineyeniyeni kader_00_ canım test yaptı suyum gelmemiş perinatoloji doktoru plesantan besleyememiş dedi suyum ondan azmış hastanede yatıyorum nts çekiyor 4 saatte bir
yineyeniyeni Ozlemerikci543450 canım iyiyim su gelmemiş plesantam yaşlanmış besleyememiş suyum ondan azmış yapacakta bişey yokmuş bu durumda hastanedeyim 4 saatte bir nts bakıyor