mevsimmbhr Days away test kızlar ilk 5 dakika da çıktı kuruma mı ne böyle ilk defa gördüm ben test gıveılır diyolar bu arada ee bana mı denk geldi bi bakarmsnz 🥹
mevsimmbhr elisamommy var canm dün sabah yaptım silikti dur atayım onu da 2 gün önce hıcbsey çıkmamıştı
mevsimmbhr elisamommy kız bembeyaz kafam karıştı ama belli izleri de var regl e yarın 5 gün kalmış olacak yumurtlama gec oluyor genelde 18 19.gün
elisamommy mevsimmbhr Daha Önce O Testi Kullanmadım Kullandıysamda Hatırlamıyorum Ondan Birşet Diyemicem Yenidir İnşallah Seninledir Kuzum💕
mevsimmbhr kumsalyildirim bsey yok zaten canm beyaz iz var hemen çıktı onu anlamaya çalıştık aslında be beyaz ikinci çizgi var baktıysan
Bebiko43 mevsimmbhr canım o beyaz çizginin içi boş gibi demi bir şey var ama beyaz içi boş çizgi gibi?
mevsimmbhr Bebiko43 bak şimdi fark ettm köşeye kaymış sanki olacsk yerde degıl de garklı yerde çıkms kıpkırmızı
Bebiko43 mevsimmbhr evet gelmişti ama negatifti canım seni üzmek istemem ama farklı bir marka al erken gebelik testlerinden al onu dene bu tür testler bozuk oluyor 2 kere oldu ikiside negatifti
mevsimmbhr Bebiko43 hayırlısı olsun canm ya 6 gün vardı dün gece yaptım onu 5 gün var suan nasıpte ne varsa o alıştım zaten negatıf çıkmasına umudum da yok