Tugcemiray_ Hamileyim 22 haftalık , çok yoğun enfeksiyonum var akıntım gün içinde çok akıyor peynir kesiği gibi sulu beyaz süt gibi ,suya karıştırmalı antibiyotik kullandım ama geçmedi ne yapsam geçmiyor var mı öneriniZ
eceveb Tugcemiray_ off geçmiş olsun 4 aydır evliyim ve benim de her ay tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var bıktım artık
mavigolge Tugcemiray_ idrar kültürü verdiniz mi ? Ona göre ilaç veriyorlar çünkü. Ben de çok geçirdim
nurellaa52 Tugcemiray_ yazar ama tekrar idrar tahlili vermen gerekir tahlilde görmek ister geçmiş mi geçmemiş mi ne durumda diye bence
Tugcemiray_ eceveb Senelerdir var bendede bu sorun 🥲 bence biz değilde eşleri göndermek lazım idrar tahliline
mavigolge Tugcemiray_ çok yoğun enfeksiyonsa bakteri üremesi olabilir. Doktordan idrar kültürü talep edin bence ona göre geçirecek antibiyotiği veriyorlar canim 😊
aysunferhat Bende 25 haftalık hamileyim ama ne yapsam geçmiyor antibiyotikte kullandım suya katılan ilaçtan da kullandım faydasız idrar kültürü verdim negatif çıktı
swwet eceveb merhaba ben idrar tahlili verdim idrar kültürü vermedim normal idrar tahlılınde enfeksiyon gözükmeyen kültür de çıkar mı acaba idrar yaparken karın agrısı oluyorda sadece bende
ket48 Bende de çıktı çok korktum bişey olcak diye 7+4 e girdim idrar kültürü negatif çıktı tahlil göstermek için gene doktora gidicem antibiyotik verse çocuğa bir zararı olur mu kafamda soru işaretleri var