Kızlar daha doğuma çok var şubat sonunda Allah izin verirse
Özel hastaneye gidiyorum doğum paketi mantıksız çünkü şimdi bile alsam 9 muayene parası ödeyeceğim fakat 5 muayenemi karşılayacak 15. Haftada olduğum için sadece doğum içinde şimdiden ödeme yapılmıyor doğumun olacağı zaman yapılıyormuş sadece normal doğum 105 sezeryan 114 bin ve birde ocakta zam gelecekmiş.
2 farklı devlet hastanesinde toplamda 4 farklı doktora gittim ve deneyimlerim oldukça kötüydü bu yüzden özele gittim zaten özelde ki doktorumu da çok seviyorum ve çok iyi alakalı bir tane daha devlet hastanesi var hatta orda baya övülen bir doktorda var fakat randevu bulmak imkansız
Size sormak istediğim sizce ne yapmalıyım ?
Devlette bir doktor mu bulmalıyım yoksa özeldekine devam edip doğum ücretine okey mi demeliyim?
(Birde memleketimde bir doktora gittim yine özel ama bildiğim kadarıyla doğum ücreti bu kadar pahalı değil dedik acaba orda mı yapsak doğumu ama arabayla bize 5 saat uzaklıkta anlık bir şey olsa gidemeyiz ya da dedik 1 ay öncesinden ben memleketimde mi kalsam diye düşündük ama sonrasında çok zorlanırız gibi de kafamız çok karışık)