selindalin Regle 2 gun varken dpo 12 beta hcg 4,57 cikti referansta 5,3 tu var mi yok mu sevinmelimiyim sizce😅
cuteregina selindalin negatif gözüküyor Bazen böyle yüksek çıkması hormonlardan olabilir Yinede emin olmak için iki gün sonra kan verirseniz kesinleşir
elifcepel selindalin olma ihtimali var. İlki gün sonra aynı saatlerde aynı laboratuvarda tekrar kan verin. Hayırlısı olsun hakkınızda.
meyvemsi selindalin herkesin hikayesincok farkli belki gec dollenme olmustur ben reglden 3-4 gun once 307 ile ogrenmistim mesela
selindalin berivanbayrktr biliyorum zaten referens degeri 5,3 demisim ya benimkide ona cok cok yakin cikti ve regle daha 2 gun vardi bu sekilde olup artan oldu mu onu sormak icin actim basligi
zynp1107 Ben 3 le öğrenmiştim beta hcg başka hormondan yükselmez 6 ile kimyasal geçirdim 3 ile hamile kalmıştım
Nazli_3009 selindalin 4.9 çıkmıştı 2 gün sonra 25 olmuştu ondan da 2 gün sonra 60 olmuştu tekrar vermemiştim 2 katı olacak şekilde hesaplayıp 4-5 bin civarına denk gelen günde keseyi görmeye gitmiştim
yrnrcns selindalin hayırlı olsun hamilesiniz 🥰bende 20 ile öğrendim hamileliğimi. 2200 de bile kese görünmedi 10 gün sonra gidince gördük. Size şunu diyeyim içinizi ferah tutun çokk erken öğrenmişsiniz kaygılanmanız çok normal ama sabırla bekleyin adetinizden 15 gün geçsin öyle gidin hastaneye çünkğ öncesinde kese olmuyor kalp atışı olmuyor insan çok stres oluyor
selindalin Nazli_3009 cok cok tesekkuler insan sevinemiyor bile kimyasal korkusuna beklemedeyiz insallah en yakin zamanda kalbini duyariz🥹🥰
Nazli_3009 selindalin anın tadını çıkar🩷 güzel düşün kolaylıkla ilerlesin boşuna stres olma senin olan senden vazgeçmeyecektir 🥰