sultaaannn1 Kızlar merhaba 16 haftalık hamileyim koltuk altımda 2 haftadır belirgin bi topacık var elime geliyor ve göğüslerimde iğne batması gibi his oluyor geri çekiliyor koltuk altlarımda dokununca ağrıyor kötü bir şey değildir değil mi çok korkuyorum 🥹
balbus sultaaannn1 Yağ bezesi olabilir. Benim de vücudumun bazı yerlerinde çıkıyordu. Panik yapma ama basite de alma. Mutlaka doktora göster. Bakmalılar.
delalinannesi sultaaannn1 korkma inşallah endişe edici bir şey değildir, bazen enfeksiyon durumlarında ( eğer sen farkında değilsen ) lenfler şişebiliyor öyle bir durumdur belki de
pnr_91 sultaaannn1 meme dokusunun gelişmesiyle ek meme oluşumu diye bir şey var arkadaşımın başına gelmişti gebelik döneminde oluyor doğumdan sonra cerrahi müdahale ile aldırmıştı öyle birşey de olabilir en kısa zamanda bir doktorla netleştirin canınız sıkılmasın.
yadimu sultaaannn1 panik yapmayin hayirlisi ile birsey olmaz insallah benim doktorum fındık gibi sertse kontrole gel demişti yoksa diğer yumuşak toplar içi sıvı doku zararsız şeylermiş
sultaaannn1 balbus genel cerraha aldım randevu ama her saniye aklıma çok korku doluyum inşallah bir şey yoktur 🥹 teşekkür ederim cevabınız için
balbus sultaaannn1 Kötü düşünme. İnşallah bir şey yok de. Muayeneye de için rahat etsin diye git canım benim .🌸
delalinannesi sultaaannn1 inşallah öyledir kötüyü çağırma internetten de açıp okuma canın sıkılır gönlünü ferah tut ❤️
sultaaannn1 balbus inşallah yoktur inşallah 🫶🏻 yarın randevum var dua eder misin 💚 şimdiden Allah razı olsun 🫂
sultaaannn1 delalinannesi hep bir endişe zaten hemen en olumsuza yöneliyoruz 🙂↕️ Allahın izni ile yoktur 🤍 çok teşekkür ederim ☺️
sultaaannn1 pnr_91 nasıl yani tam anlayamadım , koltuk altında ki şişlik ek meme oluşumu olabilir mi , gideceğim doktora çok teşekkür ederim cevabınıza
pnr_91 sultaaannn1 evet süt bezi kalıntıları koltuk altında birikiyormuş tamamen zararsız ama cerrahi müdahale ile alınan bir şişlik. Erkenden randevu almanıza sevindim
Perim2 sultaaannn1 canım önceki gebeliğimde bende de olmuştu hafif ağrısı vardı biz yap bezesi büyüklüğünde elime geliyordu kendini hisstyrdu rahatszlık veriyordu çok korktum doktoruma sordum süt kanallarının çalışmasıyla Hemn Hemn çoğu gebede oluyor ama bazıları fark etmiyor dedi benmki bir hafta on gün sonra geçti kötü düşünme baktır muhahakka ama korkma
sultaaannn1 Perim2 aaayyy içim rahatladı inşallah bu şekilde basit bir şeydir yarın gideceğim dr çok teşekkür ederim ❤️🌸
Sedanur25_ sultaaannn1 ben de de var şuan ağrı sızı yok oynak zararsız kist dediler 6 ayda bir takip edicez dediler şuan 31+5 haftalık hamileyim
kevsertksr sultaaannn1 ay iki kez başıma geldi kafayı yedim grip olduktan sonra olmuştu gripten sonra geçti. Yakın zamanlarda enfeksiyon geçirmişsen eğer bu ihtimal de olabilir
Sedanur25_ sultaaannn1 evet ultrason için gün verdiler günüm gelince üstü sadece komple çıkardım ultrason baktılar doktorun odasına geçtim daha sonra zararsız kist dediler 6 ay da bir takip edicez dediler doğumdan 3 ay sonra tekrar gel dediler ilaç vesayre bişey vermediler