tugbis2 Merhaba kızlar sağ kalçam belim aşırı derece batıyor eğilemiyorum bile bazen basamıyorum böyle olan var mı? Bel fıtığı mı çözemedim ne ağrısı geçen bir şey değil
umran11ayazgmailcom tugbis2 valla bende de bel ağrısı ve nefes darlığı çok nefes alamıyorum resmen bende 25+3
alcnrabia tugbis2 25 haftalık hamileyim ben de aynı durum benim de sol tarafımda var böyle batıyor hatta battigi an yürüyemiyorum tüm bacagima vuruyor belim yani birazcık ev işi yapsam hemen böyle oluyor duramıyorum gece
mamymir tugbis2 kuyruk sokumudur o bacım sert zemine oturma ağır bişey taşıma hatta normal bişry bile yaşıma zaten izin vermez bebek ağırlaştıkça yapar sonra dğzelir
kumsalyildirim Aynı durumda bende de var 15 haftalık hamileyim. Çok otursam da hareket etsem de sağ kalçam bi tutuluyor kirleniyor kıpırdayamıyorum doktor magnezyum verdi ama pek etkisi yok gibi 🤷🏻♀️
n86selda Merhabalar 17+3 teyim benimde sağ kalçamda ufak ağrılar başladı bel boyun sırt ağrıları için haftada 3-4 kez en az 5000 adım atarak hafiflettiğimi düşünüyorum