zeynaa16 Yarın kan günüm kızlar dualarınıza talibim. Benle birlikte bekleyen tüm adaylarımızında Allah gönlüne göre versin inşallah. 🫰🏻🌸✨
Busce1 zeynaa16 Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah 🙏Herkesin sonucunu en az kendi sonucum kadar heyecanla bekliyorum 🤗Benimde t+5 günüm
Aslnal zeynaa16 inşallah yarın kızlarrrr hamileyim diye bizi etiketlersin hayırlı haberlerini bekliyoruz Rabbim yardımcın olsun gönlünün muradını versin inşallah 🫶
zeynaa16 eylusce sultaaannn1 Busce1 ayyy inşallah kızçelerrr 🥹🌸🙏🏻 8.günü bi modum düştü ama okadar yorum aldımki tekrar bi içimdeki umut canlandı yarında belli olacak nasipse.
zeynaa16 Aslnal amin canım amin herkesin gönlünce olsun güzel dilekleriniz iiin çok teşekkür ederim 🙏🏻🥹🌸 kazanana kadar devammmm
zeynaa16 eylusce heyecandan uyuyamam heralde. Son ilacımı aldım biraz önce estrfem ve fitil pregestan. Yarın yanımda götürcem ne olur ne olmaz.
zeynaa16 eylusce biraz ağlanıyorum bu konuda ama başa gelene eyvallah diyorum. Asla ilaç düzenli kullanmam
eylusce zeynaa16 ah canım bende öyle normalde hap bile yutamayan biriydim bu süreçte onu bile yapmaya başladım nelere katlanmıyoruz ki
Kelebekkkk34 zeynaa16 ayy güzel haberlerle gel inşallah canımm yarın haberini bekliyorum 🥰🥰 Rabbim emek veren özellikle bizim gibi tüp bebek sürecinde olan herkese o güzel haberi almayı nasip etsin 💕
zeynaa16 Kelebekkkk34 amin inşallah bakalım herkes heyecanlı ve ağlamaklı umarım sevinçten hıçkıra hıçkıra ağlarız hepbirlikte 🥹🙏🏻🫰🏻🌸
Kelebekkkk34 zeynaa16 ben çift embriyo transferi oldum 5aa ve 3bc kondu 1 tane tuttu sanırım 5aa tutmuştur. Seninde 5aa inşallah senin de güzel haberlerini almak nasip olur 🥰
zeynaa16 Kelebekkkk34 benimde 5aa evet 5.gün embriyom ve 4adet daha var donuk. İnşallah diğerlerine şimdilik gerek kalmaz 🥹🙏🏻
zeynaa16 Kelebekkkk34 senin sebebin neydi? Bende çift istedim ama yaştan ve Sebebsiz inferlite olduğumdan yapmadı.