Merhaba kızlar çok şükür bende doğum yaptım 40 günlük olduk ancak fırsat buldum buraya yazmaya Rabbime bin şükür ki çok şanslıyım doğum konusunda maşallah çok güzel ve kolay bir doğumum oldu gece 1 gibi ufak bi ağrı girdi karnıma ishal olmuştum daha sonra uyudum sabah 8:30 da bi ağrı ile uyandım hala ishalim üşüttüm sandım ağrı sırasında sürekli dilimde sümme sebila yeserah duası var çocuğum anne karnım acıktı hadi kahvaltı hazırlayalım diyo ama ağrı izin vermiyor bir şey yapmama 9:15 e kadar ağrı çektim eşimi uyandırdım hala doğum başladığının farkında değilim😁 çünkü hastane eşyalarını bile yanımıza almamışız😂 taki kayınvalidem söyleyene kadar neyse aldık eşyaları direk doğum haneye çıktık tabi girene kadar o duayı okudum ebeler vardı kapıda sancım var dedim tamam seni hazırlasınlar çatıya çık bi bakalım dediler önlüğümü falan giydim çıktım çatıya ebe baktı dedi doğum başlamış 9 cm açıklık var doğumdan sonra ebeler demişti ki sen ilk kapıdan girince bu daha doğum yapamaz daha çok zamanı var demiştik dedi😁😂 beni odaya aldılar nst ye bağlandım suyumu patlaktıkları için artık ağrılar zorlamaya başlamıştı biraz kalkıp yürümek istedim ama izin vermediler hala diolar bu normal doğumdur belki öğleden sonra doğum yapar die daha bide suni sancı bağlayacaklardı izin vermedim zaten sancım var ne sunisi yani çok şükür ki nst bozuk çıktı da bende fırsat bilip ayağa kalktım 3 adım attım çocuğu bacak aramda hissettim ebeler koştu hemen çatıya çıktım doktoruma haber etmişler koşarak geldi doğuma zor yetiştim dedi ebe eldiven bile giyemedi 2 ıkınma da aldım bebeğimi kucağıma 9 :55 de doğum yaptım çok şükür ben bu duaya çok inanıyorum kızlar Rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin inşallah rabbim olmayanlarada en yakın zamanda sağlıkmı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah