fikretbaciniz mercimektanesibebisim yemeniz içmenize göre değişir 100 ü de görebilirsin herşeyi yersen 😀😀 Ben ilkine 76 ile hamile kaldım 90 ile doğuma girdim İkinciye 87 ike hamile kaldım 85 ile doğuma girdim
mercimektanesibebisim fikretbaciniz ikinci gebelikte hiç kilo almamışsınız ya bebeği nasıl etkiliyor o durum sonuçta karnınız çıkıyor ama kilo değişmiyor bebek alıyor sadece di mi
zeynepyldrm_07 nur_cill Haa evet boyun biraz kısa ondan dolayı hemen belli oluyor ama olsun doğumdan sonra ztn hemen veriliyor benimde tel duam umarım doğumdan sonra da vermem 😀
Melevcen52 mercimektanesibebisim birqz da kişinin beslenmesine bağlı bence tabiki ödem vs illaki oluyor ama hamileyim iki canlıyım diye de aşırı aşırı yemektense sağlıklı beslenmek daha iyi
Esra1999 mercimektanesibebisim 76 ile hamile kaldım 95 şuan ilk kızımda gebelik zehirlenmem vardı ondan dolayı şişlik ödemle geçiyo ikinci hamilelik
yarensl mercimektanesibebisim 62 kilo ile hamile kaldım 74 ile doğum yaptım şuan bebeğim 7 aylık 63 kiloyum göbeğim kaldı gitmiyo 🥹
ozyykara mercimektanesibebisim 59la hamile kaldım 74 kiloyum 23 haftada Ya haftası ileride olup kilo almayan arkadaşlar yemek yemiyor musunuz nasıl koruyorsunuz kendinizi
Parsology mercimektanesibebisim 65 ile kaldım benim de boyum uzun +7 kilo ile doğuma girdim eski kiloma geri döndüm 59. Günüm