mercimektanesibebisim Kaç kiloyla hamile kaldınız. Benim boyum uzun 80 kiloyla kaldım ama yine de kilolu kaldığımı düşünüyorum. Bebeklerimiz sağlıkla gelsin de gebelik sonuna kadar 90 görürüm sanırım değil mi. Sizler kaç kiloyla kaldınız?
nur_cill mercimektanesibebisim 58 ile kaldım 64üm şu an ve 26+6 haftalığız 🥲 doğuma kadar 70i görürüm belki de daha çok 🥲🥲
rabia_25 mercimektanesibebisim bende çok merak ediyorum ya kızımda 10 kilo aldım aldığım kilolar doğumdan bi hafta sonra gitti emzirme döneminde tekrar kilo aldım 10 ayın sonunda tekrar hamileyim 80 kg ile hamile kaldım bende 90 görürüm diye düşünüyorum ama her hamilelik farklı sonuç olarak gebelik şekeri vs olmadığı sürece kilo alınırda verilir de yeter ki bebeklerimizi sağlıklı alalım kucağımıza ❤️
cicekkkkiz mercimektanesibebisim benimde boyum uzun 1.75 e 72 kiloyla hamile kaldım. Şuanda 4 kg aldım 7. aya doğru gidiyoruz bakalııım
zeynepyldrm_07 nur_cill bende 58 ile hamile kaldım doğuma 9 gün kaldı 64 kiloyum 😀😀ama normalde de boyum 1,68 ve zayıfım ne kadar kilo alsam da anlaşılmıyor ama az aldım ya ben bi 70 olmak istiyordum 🥲
baharerkann 69 ile kaldım 64 e kadar düştüm ilk üç ay şimdi 72 oldum 30 haftaligiz eğer ödem vs olmazsa herhalde 6 7 kilo ile kapanacak bu serüven
ctnrcyd İlk gebeliğimde 85le hamile kaldım 110 ile doğurdum bunda da 95le hamile kaldım kaçı görürüm Allah bilir 🫠
ayse1000 ctnrcyd bende 80 le hamile kaldım 90 ı gördüm 15 haftalığım daha doğuma 100 ü görürüm gibi ama çok kolay ödem tutuyorum sürekli yemek yediğim yok hareket halindeyim genel olarak neden böyle oldum bilmiyorum
sinem93- İlkinde 88 ile kalıp 108 ile doğuma girmiştim bunda 70 tim 14 hafta olmak üzere 71 oldum sanırım kilolu gebelik dehşet zor ya
glelif 64 ile hamile kaldım kusma döneminde 56lara düştüm şuan 29+6 yız tok karınla 66 kiloyum almak istiyorum bende ama bir türlü alamıyorum
busrabaskal mercimektanesibebisim 67 hamiş kaldım 85 doğumu bekliyorum her an..ilk kızımda da aynıydı.doğurdum hastaneden geldim 10 kilo gitmişti.
mervebekirogullari 64 ile hamile kaldım. 38+2 de 76 kg ile doğum yaptım. 1 haftada 9 kg geri kalan 3 kilo da ikinci haftada gitti. Aşırı kilo almadığınız takdirde hemen verirsiniz ☺️☺️ kızım 2 buçuk aylık 64-65 kilo bandındayım