cicekligunler2332 Ben 2 pijama takımı aldım 1 tane de normal lohusa elbisesi aldım önü çıtçıtlı , hırka alın deniyor unutmazssam alcam yanıma
Nisannurr biiremm canım 8 günlük taze anne olarak bence kesinlikle dinlemelisin. Emzirme atleti mutlaka al, emzirmeye uygun pijama al ama düğmeyle açılmasındansa yanlardan çekip açmalı modellerden olsun. Ben en çok catherines markasindan memnun kaldım
nazlici Bende kasimin sonunda dogum yapacagim sezeryan ne almaliyim hiç bilmiyorum üsürmuyum kan kaybederiz sonucta hastane de sicak diyolar ama ben normalde de cok usuyen biriyim normal pjama takimi alip uzerine polar hirka falan mi baksam bilemiyorum
plovi biiremm evet şimdi arkadaşıma sordum oda öyle söyledi en mantıklısı ince almak ama yedekte 1 de kalın bulundurmak hastanede giymesek evde giyeriz her türlü kullanılır
leylizer biiremm altı koyu renk olsun üstü düğmeli olsun tabi mutlaka sabahlık yedek saç tokası unutmayın benim kaybolmuştu o ağrıda bide dolaşık saçlarla uğraşmıştım
Esra1999 biiremm %100 pamuklu olması daha iyi oluyo önü düğmeli olsa çok rahat edersiniz ve hiç olmazsa birtane sabahlık bulunsa çantada çok iyi olur Me olur ne olmaz iç çamaşır kilotlar da yüksek bel olursa sezeryan falan olursa daha rahat edilir ben sezeryandım 4 takım pijama bana yetmemişti
Zehramm_ biiremm miss dünyadan bi uzun kollu birde 3 kısa kol uzun sabahlıklı takım aldım . Önü çapraz ve düğmeli aralıkta doğum var ben çoktan alıp giyindim bile göbek kısmı bol çok rahat doğumdan sonra da emzirmede rahat ederim