biiremm Dostlar doğumum aralık ayında olucak Allah nasip ederse eğer, lohusa pijama takımı almak istiyorum nelere dikkat etmeliyim sizler ne tercih ediyorsunuz? Tecrübeli anneler yazabilir mi 💕
eylulmihrasmom biiremm ilk doğumumdan sonra inanılmaz terlemiştim 3-4 tane tişört değiştirdim. bence kesinlikle pamuklu olsun çamaşırlar terletme yakma yapmayan emzirmeye uygun göğsü kolay açılan tercih edebilirsiniz😊 sağlıkla gelsin bebeğiniz🌸
Leyla93- biiremm hastahane odası sıcak oluyor diye birde hep kullanabilmek için ben sade şık günlüktede kullanabileceğim modeller tercih edeceğim marks&spencer a suwene baktım %100 pamuk alt üst çok güzel takımlar var 🌸
eylulmihrasmom biiremm ağustos ayında yapmiştim ama hastane serindi ona rağmen inanılmaz bi ter boşalması yaşamıştım tişörtüm atletim sırılsıklam oluyordu
BKZ biiremm bi gecelik iki pijama takımı aldım doğumda sadece geceliği giydim bi gece kaldım zaten ertesi gün çıktım şimdi evde giyiniyorum diğerlerini
linababy10 BKZ ben Ekim ortasında sezaryen olcam hastanede 1 gün kalacağımı söylediler şimdilik 3lü pijama takımı aldım acaba gecelik daha mı kullanışlı olur !
biiremm eylulmihrasmom benim aralıkta olucak ya doğum yinede ince alayım sezeryan olucak üşürsem hırka giyerim artık çok kalın yünlü şeyler terletir bence hastanede sıcak çünkü
eylulmihrasmom biiremm evet zaten kaloriferli sıcak oluyor her yer uzun kollu alabilirsiniz üstünüze ince bir hırka ama emzirme için uygun olmasına dikkat etmeniz yeterli bende geçenlerde hastane yatışım oldu o zaman için arkadaşın dediği miss dünya lissadan aldım gerçekten çok rahat ürünleri🤗 bu doğumum şubatta olacak benim de bakalım ben de alacağım doğum için
nurellaa52 biiremm kesinlikle benim ocaktı normal incelikte bi takım almıstım sadece odada klima var sıcak oluyo yani terlemiştim bile sadece ayakları sıcak tutmak önemli Bir de bence lohusa takımı almak gereksiz 1 tane lohusa takımı almıştım tek gece giymiştim ama öbür aldığım düğmeli alt üst pijama takımını hala giyiniyorum pamuklu olsun beli dikişleri sıkmasın yeter bence
LeylaArda biiremm dogumunuz araliktaysa simdiden sezeryen olacagina nasil karar verdiniz , benimki kasimda daha dogum nasil olacak bilemiyorum
balbus biiremm Gebe okulunda ebeler pijama takımlarının pamuklu olmasını önerdi. Ayrıca Allah izin verirse sürekli emzireceğin için önden düğmeli olmasını istedi.