neslihankanat41 36+3 haftalık hamileyim duştan çıktıktan bir saat sonra günlük pedimde çok açık pembe renkt ıslanma fark ettim nişan mı acaba hastaneye gitmelimiyim
Melike3506 neslihankanat41 nişan olabilir sümüksü yapıdaysa ama hastaneye gitmenize gerek yok nişan geldikten hemen sonra doğum başlamayabiliyor benim 38. Haftada nişanım gelmişti 40 hartalıkken doğum yaptım
duygunisa neslihankanat41 hastaneye gitmenize gerek yok bende ilk kızıma hamileyken nişan gelmişti 10 gün sonra doğum olmuştu şuan 36 haftalık hamileyim bekliyoruz canım hiç stres yapma
Admsarzu neslihankanat41 nişan olabilir gerek yok gitmene birkaç haftada da birkaç günde de doğum olabilir benim nişan geldikten 2 gün sonra suyum gelmişti aynı gün doğurdum zaten
duygunisa neslihankanat41 çok normal nişan geldikten sonra hemen doğum başlamıyor ara ara yalancı sancılar olur siz eksiklerinizi gözden geçirin hastane çantası hazır mı falan Rabbim bir avazda kurtarsın inşAllah su gibi doğumlarımız olsun inşAllah 🤲☺️
neslihankanat41 duygunisa amin inşallah 🤲🏻 hastane çantasını az önce hazırladım ne olur ne olmaz diye 😂
duygunisa neslihankanat41 çok güzel herşey çok güzel olacak iki hafta içinde evinize dünyanın en güzel misafiri katılacak Allah’ın izniyle inşAllah🤭
ayse988 duygunisa bende de öyle geldi bugün anlayamadım ama normal akıntı gibi değildi sümüksü şekilde kan gübi bir şey yoktu