beyzacaaaar 1 Sezaryen doğum yaptım şimdi ikinciye hamileyim ve aşırı korkuyorum. Korkumun sebebi sezaryenden sonra karnına bastırılması. İlk doğumumda doktorumla konuştum çok korktuğumu söyledim spinalle olacağım için ameliyathaneden çıkmadan hemşire bastıracak serviste izin vermiycem korkma dedi ve sözünü tuttu. Şimdi doktorum gitmiş olduğu yerden ikincide yaşamaktan korkuyorum şimdi de rüyalarıma giriyor gerçekten zaten dikişim çok acıyordu nefes alırken bile zonkladığını hissediyordum uyuşuk değilken yaparlarsa diye çok korkuyorum sizler yaşadınız mı bunu
suragungor beyzacaaaar bana ameliyat sonrasi bastirildi ama anlatildigi gibi degildi hemsire kontrol edicem elime mudahale etmezsen hizli olur dedi 2 saniye bastirdi cekti oyle bi aci falan olmadi
B_atik beyzacaaaar benim ilk doğumum sezaryendi siz şanslısınız yaşamamışsınız ben yaşadım ve şu an bende ondan korkuyorum 2 saat kendime gelememiştim
Helenaaa beyzacaaaar ben ameliyattan çıktıktan sonra bastırdılar daha anestezi etkisi varken ondan dolayı çok bir şey hissetmedim. Sonrasında hiç bastrımadılar ama alttan parmaklarını sokup kan pıhtılaşmasını engelliyorlardı yani birikmiş kanı parmaklarıyla alıyorlardı 🤣 çok acılı işlem değildi ama şikayet ettiğimde ebe bunu yapmazsam karnına bastırmak zorunda kalacağım dedi ondan dolayı bir daha ki gelmesinde azğımı bile açmadım🤣
suragungor Lodoss rahmin sertlesip sertlesmedigi kontrol edilir rahim gevsekse kanama riski var cunku o kontrol ediliyor rahimde biriken kan ve pihtinin atilmasi icin korkulacak bir islem degil 2-5 saniyelik bisey anlik bi sizi oluyor hemen geciyor
kley Merhaba ben 1. Dogumumda karnıma basıtırılmasını hıc hatırlamıyorum bıle rahat olun lütfen 🙏Insallah çok güzel geçer . İnsan gergın oldukça daha fazla stres verıcı oluyor 🌸sımdıden sağlıkla alın kucağınıza
Tortilla beyzacaaaar ben genel olmustm uyandıgımda odada karnımda kum torbasj vardı onu hemsıre alırken bırden habersız bastırmıstı anlık bı sızı sadece oyle korkacak bısey degıldı.
anstzist Benim ilk sezeryanda bastırdılar kaburga kemiğimi kırmış hemşire. Sağolsun 3 ay onun acısını çektim bide. Bu sefer doktorla görüşcem izn vermicem, bastırmak gerekiyorsa illa ki, adam akıllı bastırsınlar.
kader_00_ beyzacaaaar hatirlatmaaa 🥹🥹🥹 ayy ilk sezeryanımda karnıma dokunmaya başlayinca bende sadece o şekilde bakacak sandım bir anda bastırmaya başladı ve ben çığlık attım çok kötü bir andı karnın sis kalmasın diye basıyorum senin için deid istemiyorum dedim ve odadan gönderdim o bende tramva kaldı şimdi ise 14 haftalık hamileyim ve gene sezeryan olacağım ameliyattan gram korkum yok ama o bastırma aklıma geldikçe çok korkuyorum yaa 🥹
beyzacaaaar kader_00_ bende aynı şekilde ameliyattan korkmuyorum o bastırma olayı çok korkutuyor beni 🥲
Esma006 beyzacaaaar valla ben genel oldum hep hissettim toplamda üç kere bastırma oldu ama onu da aslında yapma sebepleri kirli kan dolmasın çıksın yani aslımda iyi birşey bu saniyelik olay canım kolay doğum olsun inşallah
BKZ beyzacaaaar ben dört gün önce oldum sezaryen iki kez gelip bastırdılar uyuşukluk geçmemişti ona rağmen hissettim istemsizce ağzımdan ananın diye bişe çıktı :) sonra bidaha bastırmalarına izin vermedim
sutluemzik beyzacaaaar İlk doğumumda travmamdı resmen o kadar acımıştı ki çığlık atmıştım ağlamıştım, 2 ay olacak 2. Sezaryenim olalı bu sefer hiç ağrı hissetmedim kanama kontrolü de karnıma bastırılmasında da rahattı, korkmayın bence umarım sizin de güzel geçer sağlıkla alın kucağınıza 🌸
nilaz beyzacaaaar benim ilk doğumumda sezeryandı karnıma bastılar evet o acıyı asla unutmuyorum ama ikincide basma olmadı ağırlık koydular karnıma onun da acısı yok