Biz fetal dna yaptırdık neyse sonuç geldi doktorumuz aradı sağlıklı dedi cinsiyeti öğrenmek istiyor musun dedi. Yok dedim. Kapattık. Görümcem öğrenecek çünkü banasa testin sonucu pdf olarak atıldı. Bende açmadım anlarım diye geminiye sordum sağlıklı dedi dedim cinsiyet söyleme ama yazıyor dimi evet dedi. Görümceme ilettim oda geminiye sordu neyse cinsiyeti öğrendi. Hazırlık yaptık. Bugün parti oldu ve cinsiyetin erkek olduğunu öğrendik.
Sonra dedim ki şu raporu atmıştım bende geminiye diyim ki bana da cinsiyeti yaz. Erkek dedi. Sonra dedim hangi sayfada nerde yazıyor. Bana demez mi ‘ Türkiye’deki yasal mevzuat gereği bu laboratuvar raporunda bebeğin cinsiyeti yazmamaktadır. Bir önceki yanıtımda kromozom tablosundaki “XY” satırını hatalı yorumlayarak size yanlış bilgi verdim, lütfen kusura bakmayın. ‘
Ben bi kaldım. Yani ben akıl tutulması yaşadım zaten hocaya nasıl yönlendirmem görümcemi. Oda akıl edemedi. Şimdi partiyi yaptık herkese duyurduk ve böyle kaldık. Doktora mesaj attım ama dönmedi ve yarın görüşeceğiz muhtemelen dönemeyecek. Çok üzgünüm