kubraseleci65 Yaklaşık bir hafta oldu vücudum aşırı derecede kaşınıyor geceleri uyuyamaz oldum ayak altımda kaşınıyor heryerimi kasimaktan tahriş ettim ne yapmaliyim
eyni kubraseleci65 hemen doktora gitmelisin ben ilk kızıma hamileyken yaşadım o durumu asla durmayan bir kaşıntı vardı tahlillerim yapıldı ve iğne hap birde özel bir karışım solüsyon kullandım önce normal kadın doğum doktoruma gittim tahlillerimi istedi daha sonra cildiyeye yönlendirdi o şekilde düzeldim çok geçmiş olsun
bebeybi kubraseleci65 bence en yakın zamanda doktora gidin. El ayak ödemlendikçe kaşıntı yapıyor bazen bende de ve arada çatlaklarım kaşınıyor ama sık ve uzun süreli değil. En iyisi doktora gitmeniz içiniz rahat eder en azından
kubraseleci65 eyni çok teşekkür ederim 🌹 cuma günü randevum var cumaya kadar beklemeli miyim sizce yoksa kadın doğum acile gideyim mi
kubraseleci65 bebeybi öyle valla yani kaşıntı çok kötü birşey gecesi gündüzü yok artık dayanamıyorum Allah hepimize yardım etsin inşaallah 🤲
bebeybi kubraseleci65 amin ben olsam acile giderdim bir hafta diyorsunuz ne olur ne olmaz panikletmek istemiyorum sadece geçmediği için ben de merak ettim inşallah iyi olursunuz
redhead kubraseleci65 hemen doktorunuza yazın ne olur ne olmaz 32 haftalık olmuşsunuz zaten. Bana da aynı şey oldu kolestaz için kan değerlerime bakıldı çok şükür bir şey çıkmadı. Hamilelik kaşıntısı diye bir gerçek var malesef
kubraseleci65 Arkadaşlar acile gidip kan verdim bişey çıkmadı hamd olsun..ama hala çok ama çok kaşınıyorum. Vücudum mahvolmuş heryerim.yara bere içinde valla Allah hepimize yardım etsin inşallah bu çektiklerimiz gunahlarimiza kefaret olur🤲