Yaseminhrl Kızlar burun aspiratörü ve ateş ölçer bakıyorum ama hangi marka model alcam bilmiyorum siz ne aldınız ne tavsiye edersiniz
bebeybi Yaseminhrl ikisi için de direct nexus(böyle yazılıyor sanırım) tercih ettim. Burun aspiratörünü doğumdan sonra alacağım sadece. Ateşölçer de gayet güzel hafif, sessiz, hızlı, özellikleri de fazla
__cansu_ Yaseminhrl braun koltuk altı olanı kullanıyorum 8 snyede ölçüyo 7 senedir kullandık bi sorun yaşamadım :)
Melike3506 Yaseminhrl serum fizyolojik her türlü kullanmak gerekiyor amaç zaten burun duvarına yapışan sümüğü yumuşatıp çekmek, kullanmazsanız tahriş olur kanama olabilir yani elektriklide de kullanılcak
eeffkk Nexus aldım alteşölçeri burun aspiratörü almadım henüz ama onu da nexus alıcam yüksek ihtimalle
babyonn arasmom0101 güçlü çekime gerek yokmuş o kadar yenidoğanda ama belki 1 yaş sonrası falan okeydir izlediğim çoğu videoda ağızla çekileni önerdiler ben de ondan aldım
arasmom0101 Yaseminhrl nexus kullanıyorum hem kulak hem temassız ölçwbiliyor kulaktan olanı sadece oğlum için kullanıyorum
Melike3506 Yaseminhrl zaten burun temizleme işlemi rutin yapılmıyor burun etleri büyür, sümükten rahat uyuyamazsa veya rahat ememezse temizleme yapıyorum ben o yüzden çok da elektrikliye gerek yok diye düşünmüştüm. 3 aylık anneyim yani manuel hortumlu olan işimi görüyor
nurbanucil Yaseminhrl her ikisini de weebaby aldım, ateş ölçeri klasik aldım eğer süreç içinde yetersiz görürsek duruma göre hareket ederiz diye düşündüm. Aspiratör olarak da elektrikli almadım manuel olanla halledebilirim diye düşündüm.