zeynsh camdakideki 35. Hafta 15 kilo aldım ama en son haftalarda çok hızlı alınıyor diyenlerin aksine son ay bir kilo verdim bakalım kalan 4 haftada ne olacak 🤣 6. Aydı galiba 5te olabilir 4 kilo aldım o olmasa iyi ilerlemiştim
33_esra 34 haftalığım şuana kadar 10 kilo aldım 30.haftdan sonra bende iştah açıldı durmuyor ağzım hiç böyle iştahlı olmamıştım zayıf biriydim hep zayıf hamile kaldım eşim çok memnun ben korkuyorum bu iştah böyle devam ederse şişko olacam 😂
Esranisanur 11 haftayiz ve 4 kilo aldım maalesef 🙈 nasıl olacak bilmiyorum. Karnım da baya çıktı herkes hamile misin diyor hayır diyorum 🤣
bebekisteyen camdakideki ya kızlar maşallah yorumlara baktım da ne ben çok kilo aldım hemde 6. Haftamdayim dört kilo yedikçe yiyorum
nurkestane 19 hafta daha kilo almadım çok şükür inşallah böyle devam eder zaten kilolu hamile kaldım 🥲😢
_21k camdakideki benimde en büyük korkumdu 6 haftalık olduğumu öğrendiğimde 61 kiloydum fakat hızlı kilo verdim iştahsızdım 4 buçuk kg verdim şuan 18+5 im ve 57.50 ile 58 arasında gidip geliyorum henüz almadım iştahımda fazlasıyla açılmasına rağmen sabit kaldım karnım belirgin ve büyük ama tartıda ki kilom hiç değişmedi gören herkes çok zayıfladığımı söylüyor bende almış gibi hissediyorum ama tartı hala sabit olduğumu gösteriyor :)
Hasreterel camdakideki 55kiloydum 7.3haftalığım 57kilo olmuşum üçüncü gebeliğim sürekli canım tatlı şeyler cekiyor
duo123 camdakideki 26. Hafta 2-3 kilo aldım . Bazen kilo aldığını düşünüyorum ama sanırım bebek kilo alıyor 😀
izguler camdakideki 32 olduk bu gün 🤭 9 kilo almışım 63 kilo ile hamile kalmıştım. Bana çok geliyor ama rapor veren doktor inanamadı, Allahtan bebeğin kilosu iyi de kimse ‘ayy yemiyor musun’ veya ‘az ye’ gibi şeyler söylemiyor 🦦
umayanaa camdakideki 35 hafta da +3 kilo Aşırı iştahsız bi hamilelik geçiriyorum hiçbir şeyi canım istemiyor ama bebeğin kilosu iyi