camdakideki Haftamdayım 1. Trimester çok zorlu geçtiği için 2,5 kilo verdim artık alma zamanlarına başlayacak gibi hissediyorum ama gözüm de korkuyor çok kilo almak istemiyorum:)
Ahsenveannesi camdakideki ilk 3 ay 3 kilo verdim sonraki 4 ay 7 kilo aldım😁 31 olduk ve iştahım çok açıldı öncekilerde son ay 5 kilo almış biri olarak son 2 ay beni korkutuyor😂
zuzu_59 camdakideki 15.haftadayım ve hala hamile kaldığım kilodayım. Doğuma kadar ne olur bilemem 🤷🏻♀️
aysuozkaan Ahsenveannesi karnınız kaç haftada çıkmaya başladı acaba ben 6 hafta 2 günlük hesaplarıma göre ama daha çıkmadı az da olsa
ayem_ darwinn göğüsünüz kalçanız falan hiç büyümedi mi😂 ben hamile olduğumu öğrendiğim an göğüsüm şişti bende mi bir sorun var acaba🥲
zuzu_59 camdakideki kız ben daha 12.haftadayken karnım büyüdü kıyafet/iç çamaşır aldım yenileri giyiyorum. Yoksa karnımda hep iz vardı. Şu an göbeğime baksan hamile olduğumu anlarsın yani öyle bir göbeğim var (gazdan mı kaynaklı bilmiyorum)
eeffkk Haftadayım 500-600 gram arası aldım ama göbişimde hafif bir belirginleşmede var. Çok almam inşallah hayırlısı. Hiç bulantı vs. yaşamadığım için kilo da vermedim. Direk almaya başladım