eaydin1 ruvhanim bende 5+4 düm dün ve bugun belirtim hiç yok cok erken öğrendim ilk günden beri belirtim cok fazlaydı yarın ilk muanaye gidicem
ekinci7227 ruvhanim bende 5+4 dün ve bugün bende de gitti bende merak ettim hatta sabah uyanınca miğde bulantısı gitti aşırı uyuyordum o gitti göğüs hassasiyeti gitti sadece damarlar belli inşallah kötü bişey değildir ya
zuzu_59 ruvhanim beta değerine vücudun alıştıkça belirtiler azalıyor normal. Benim bazen gidip geliyordu mesela bir hafta yaşadığımı diğer hafta yaşamıyordum
annisnergis ruvhanim benimde öyle oluyordu hala bile oluyor bazen belirtilerim azalıyor bazen tamamen hissedilir oluyor
rumeysa_5567 azalınca bir sorun olmaz canım korkma bunlar normal şeyler hiçbelirtisi olmadan da gebelik geçirelenler var
ruvhanim rumeysa_5567 doğru canım teşekkür ederim ilk gebeliğim boş gebelik olunca bunda bir evham yapıyorum galiba
ekinci7227 eaydin1 aynıymış canım seninle bende yarın muayeneye gidicem inşallah güzel haberler alırız Allah’ın izniyle
ruvhanim ekinci7227 değildir inşallah valla ben çok stres yapıyorum takıyorum diye düşündüm ama demek ki hepimizde aynı şeyler oluyormuş rahatladım biraz
mommhra İçinizi ferah tutun kızlar hepimiz sağlıkla kavuşalım vakti geldiğinde bebişlerimize ara ara belirti hissetmemeniz çok normal
ekinci7227 ruvhanim valla bende çok sıkıntı ediyorum elimizde değil oda işte benimde 3 düşüğüm var korkuyor insan
bebeybi ruvhanim belirtiler gider de gelir de canını sıkma. Benim son trimesterde bulantım oldu mesela. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤍
kalbimbebek 5+1 im benimde 3 gün önce beta 9081 çıktı araştırdığımda sanki biraz fazla haftama göre bilmiyorum ulturasonda karnımdan gözükmemişti
betul3754 O haftalarda bir anda tüm belirtilerim kesilde benimde doktoruma gittim güldü bana olur böyle şeyler normal dedi,bir hafta geçmedi belirtiler geri geldi,bazılarında hiç gelmiyormuş.Hamilelik süreci hep stresli geçiyor yani:)