En çok istediğim isim kız olarak Lavin tabi kızda seçeneğim çok Hevidar,Arjin,Rojin,Delal da aklımda erkek olarak da en çok Diyar istiyorum eşimde Rojhat istiyor ikimizin istediği bide rojvan var eşimin ailesinin neredeyse 25. Torunu olcak benim bebeğim benim ailemin de ilk torunu olcak o yüzden bizimkiler şuan daha heyecanlı kardeşlerim de kız olsun çok istiyor özellikle erkek kardeşim doğum zamanı o askerde olcak üzülüyor ilk halini göremicek diye az önce de annemin trenfyoluna baktım öylesine benim şarjım yoktu baktım kız bebek kıyafetleri favoriye koymuş hep leoparlı şeyler bende annem de çok leopar düşkünüuüz kız olursa da sürekli kalpli leoparlı şeyler giydirmek istiyorum ilk bebeğim olduğu için cinsiyeti fark etmez 2 yıldır istiyorduk ama insanın içinde illaki daha ağır basanı oluyor ben kız istiyorum eşim erkek eşimin erkek isteme sebebi de hep kız yeğeni daha çok olduğu için bizimki de erkek olsun diyor da bende diyorum onlar bizi ilgilendirmiyor herkes kendi çocuğunu kendine büyütüyor bunun için erkek istemen saçma ama bi yandan da diyor kız olursa da ne güzel bana düşkün olur seni kıskandırırız diyor 😅şuan iki gün sonra 15 haftalık olcak 10 gün sonra kontrole gidicem tam 16 haftada inşallah gösterir pastayla ufak bi cinsiyet partisi istiyorum