abeyzaf Kızlar hafif olmak üzere tek taraflı kasık ağrım var gün içinde durup tekrar ağrıyo iki gündür böyle bu normal mi yaşayan var mı ?
rumeysa_5567 bende 5+3’üm kasık batmaları,adet sancıları benim de oluyor ama sanırım bu haftalarda normal şiddetli olmadığı sürece
meklc Ben de 5+0 yım karın krampları oluyor ağrı da çok oluyor ne zaman gecicek acaba insan tedirgin oluyor
meklc abeyzaf Ay ben de su içince midem garip oluyor yeni yeni başlıyor olabilir belirtiler siz keseyi falan gördünüz mü acaba
abeyzaf meklc 1851 benim geç döllenme,normalde 7 haftalık olmam gerekiyordu ama doktor geriden geliyor dedi iki kere ultrasona girdim birinde nokta kadardı dört gün sonra tamamen görünüyordu
meklc abeyzaf ben de çok çok erken öğrendim sat 2 Ağustos 31 Ağustos da 135 çıktı 2 Eylül’de 330 iğne kullanmam gerekiyordu şu an çok şükür bir sorun görünmüyor ama merak ediyorum iyi mi büyüdü mu diye cuma günü kontrolüm dayanamicak gibiyim ama 🥹
abeyzaf meklc çok iyi anlıyorum 15 eylülde randevum var zaman geçmek bilmiyor hamilelik hormonlarım tavan kaygılarım fazla umarım sağlıklı hamilelikler geçiririz 💐
kalbimbebek Ben şuan 5+1 3 gün önce ilk beta 9081 çıktı haftama göre internette çok yüksek olduğu söylüyor ulturasonda gözükmemişti 3 gün önce bakalım yarın gidicem beta sonucu için