ayseee344 Asill01 zeynaa16 byzkrmkl Kelebekkkk34 Kızlar merhaba bende tüp bebek için transfer oldum fakat daha çok erken T+ 4 gün oldu ilk 2 gün kasık ağrım çoktu ama son 2 gündür bel ve kalçam çok ağrıyor gece bile uyandırıyor ağrı tutunma belirtisi olabilir mi acaba ağrıdan duramıyorum birde çok korkuyorum acaba olmadı mı diye sizde durum nasıldı acaba tutunma belirtisi mi değil mi bilemedim lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Asill01 ayseee344 bn adet sancısı yasadım testleri oyuzdn erken yaptm negatif cıktı zaten agrılar adet sancısıyla karıştırılıyormuş hep ayaklarım donuyordu bacak agrım wardı kalçama kadar
ayseee344 Kelebekkkk34 sordum bugün progesteron etkisi normaldir dedi ama nedense korkuyorum bir kimyasal geçirdim hiç böyle ağrım olmamıştı taki kimyasala dönğnce bu kadar bel ağrım olmuştu ondan merak ettim peki kasık ağrıdı olmalı mı sizce
Kelebekkkk34 ayseee344 kasık ağrısı regl olcakmışım gibi oldu t+5te canım doktorun normal dediyse korkma tutunma belirtisi de olabilir herkesin aynı olmuyo belirtileri. Benim doğru düzgün belirtim bile yoktu zaten
Gebelige_yolculugum eylusce yarın kan verecek misin peki daha çok erken zaten ama silik çizgi çıkmış bile bence pozitif canım ama yinede kanı bekleyelim
eylusce Gebelige_yolculugum evet canım yarın vereceğim doktorum yarın için istedi inşallah güzel bir rakam çıkar 🙏🙏
Gebelige_yolculugum eylusce inşallah canım inşallah düşük çıkarsada moralini bozma 7. Gün zaten erken 2 gün sonra tekrarla yükseliş önemli 💕
Asill01 eylusce bak dediğim oluyo dünden beri beni dinle diorm gayet ner gördüm ben çizgiyi hangi marka test
eylusce Asill01 evet canım doğru diyorsun ya, yine aynı prodoctor test elimde bu vardı başka alamadım bugün dışarı çıktım da unuttum Bugün bacaktan kalçaya vuran bir ağrım başladı bi de
leylabc Asill01 Merhaba yorumun dikkatimi çekti. Benim de t5 Adet olacakmışım gibi 2.günden beri sabit ağrım var ama şiddetli değil hafif ağrı. Ve ayaklarım hep soğuk. Sizin pozitif mi çıktı acaba
ayseee344 Asill01 evet benim de öyle bacaklarım ağrıyor kalçama vuruyor ağrı kuyruk sokumuna belime ayaklarım hep buz gibi inşallah vardır o kadar ihtiyacım var ki pozitif habere o kadar zor bir zamandan geçiyorum ki Allah nasip eder inşallah isteyen herkese sağolun yorumunuz için içim ferahladı teşekkürler 🙏❤️
byzkrmkl @"ayseee344” ilk denemem benim ama bedenen çok yorgun hissediyorum ara sıra da göbek kısmımda ağrı oluyor onun dışında hiçbir belirtim yok endişelenmek istemiyorum ama aklımın hep bir yerlerinde olumsuz olur mu falan diye hayırlısı bakalım