berenlinamakbule beyzagokceeex teşekkür ederim sizde hangisini aldığınızınpaylaşır mısınız memnun kaldınız mı nasıl 😌
beyzagokceeex berenlinamakbule instagram liora baby sitesinden aldım ben çok memnun kaldım 😇 fiyatı da uygun geldi bazı siteler gereksiz pahalı. Daha uygun site var mıdır bilmiyorum ama bana göre uygun ve kaliteli😇😊
rumeyyurmom 230121_Mthn trendyolda yaptırdım aşırı derecede memnunum hem müslin hem de pamuklu yaptırdım
senabaci 230121_Mthn Ben Eminönü’nde havuzlu hana bakmayı düşünüyorum. Orda çeşit fazla güzel modeller var.
Kanatlarimruhumda lemankrl Chakra da görünmüyor ya uygualamasa hastane çıkışı. İlk oğlumda almıştım ben de güzeldi gerçekten ama kaldırdılar artık galiba diye düşünmüştüm
lemankrl Kanatlarimruhumda evet sanırım kaldırıyorlarmış bende magazadan son 1 kalan ürünü almıştım hatta satıcı son kalan kız bebek dedi ama sincaplı olduğu için erkekte kullanır diye almıştım ben
rumeyyurmom 230121_Mthn evet benim yaptırdığımın var yastığı da var ama çekmemişim yastığını yastığı da dolgulu geliyor sadece örtüsü değil
rumeyyurmom 230121_Mthn içerisinde yastığı muslin battaniyesi puset örtüsü bir adet tulum bir adet şapkası var