BKZ 230121_Mthn giydirme fırsatım olmadı henüz bebeğim küvözde 😢 ama yıkadım ütüledim bozulma olmadı çok güzel kumaşı
Esrabr İnstagramda sayfası var ben trendyol sayfasına yaptırdım Müslin set isimli nakışlı 1900 lira gros Shop çok kaliteli yıkadım ütüledim daha doğum yapmadığım için kullanmadık
beyzagokceeex 230121_Mthn instagramda liora baby den sipariş verdim ben. Çok kaliteli ve istediğim gibi geldi. Tatlış da not koymuşlardı bi de 🥹💕
beyzagokceeex beyzagokceeex müslin yaptırdım ben. Alt üst takım eldiven şapka , tulum eldiven şapka, puset örtüsü kargoyla beraber 2250ye geldi 😇
parla94 230121_Mthn lilabiodan aldım ben hem kumaşı hem yumuşaklığı hem de dikişleri güzel. Oeko-Tex sertifikası var. Bebek cildine uygun
ozgemommy 230121_Mthn Eğer isimli bir şey aramıyorsanız ben beyaz bir takım olsun istemiştim Agula markasından aldım aşırı tatlı ve sade sizde bakabilirsiniz
uydurbirsey Lorva baby sayfasında yaptırmıştım ben 15. gün geldi müslin ve nakışlı isimli çok güzel modeller var bakabilirsiniz ☺️
emineata 230121_Mthn instagram üzerinden ght_babyshop sayfasına yaptırdım internet siteleri de var ve ürünler mükemmel geldi hem yumuşacık hem de baskı değil direkt nakış işlenerek yapılıyor. Ben uzun süre saklamak istediğim için nakış tercih ettim bir bakın derim çok memnun kaldım