birumut_ Kızlar cuma 17:40 da kan vermiştim 760 çıkmıştı bugün kan verdim 14:40 da 1965 çıkmış nasıl sizce
birumut_ birumut_ yarın kese gözükür mü doktor randevum var ilk hamilelikte 1700 1800 çıkmıştı 2 gün sonra keseyi görmüştük 5+2 de
bambus birumut_ cok güzel cıkmış sonucun tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah. Benim kese ucu ucuna 1500lere anca gelmişken alttan muayene ile görünmüştü
harika3838 birumut_ merhaba bende 718le öğrendim 2 gün sonra 1800lerde çıkmıştı ertesi gün hastaneye gittim vajinal keseyi görmüştük. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz 🤲🏻🌸
birumut_ cuteregina kan sulandırıcı iğne başlatacak da doktor kese gözükünce başlayacak herhalde dedim yârın görünürse en azından erkenden
harika3838 birumut_ yaa anladım ama benimki erken döllenmeydi, sizin normal bence suan üzülmeyin 🥲 6. Haftada net görürsünüz inşallah
kumsalyildirim Vajinal ultrason ile belki görünebilir ama birkaç gün sonra giderseniz daha garanti olur
feyzaerdr birumut_ bugün benimde 5+0 oluyor gözükecek mi bende merak ediyorum ama sanırım yine de 6 ya da 7. haftayı bekleyeceğim
birumut_ feyzaerdr pıhtılaşmam olmasa bende 7. 8. Haftada gitmek isterdim erken öğrenmek iyi değil iğne kullanmam için erken gitmem lazım :((